«Ο Μπουονανότε επιστρέφει στη Λα Λίγκα»

Κάνει…παπάδες ο Ντιέγκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Primera Division. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ιστοσελίδα fichajes.com, καθώς θεωρεί ότι οι εμφανίσεις του Enano είναι τέτοιες ώστε να του ανοίγουν ξανά μία πόρτα στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Σαφέστατα ο Μπουονανότε έχει παραστάσεις από την Ισπανία έχοντας αγωνιστεί στη Μάλαγα και στην Γρανάδα. Και το δημοσίευμα επικαλείται ένα ρεπορτάζ του Don Balon, το οποίο τονίζει ότι η επιστροφή του Enano στην Ιβηρική χερσόνησο είναι θέμα μηνών. Μαλιστα το χαρακτηριζει και ως «δεδομένο».

Βέβαια το δημοσίευμα επικαλείται και την πρόσφατη συνέντευξη του άσου της ΑΕΚ στην ισπανική Marca: «Θα μου άρεσε πολύ να παίξω υπό τις οδηγίες του Μπερίσο σε μία ομάδα σαν τη Θέλτα.» είχε πει ο Μπουονανότε ενώ είχε εκφραστεί με καλά λόγια και για τις Βιγιαρεάλ και Ράγιο Βαγεκάνο, στο πλαίσιο μίας μικρής ανάλυσης της Λα Λίγκα: «Σίγουρα η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, όμως και η Θέλτα, η Βιγιαρεάλ και η Ράγιο, προσφέρουν ωραίο θέαμα και καλό ποδόσφαιρο».

Σίγουρα αυτές οι ατάκες του Enano έχουν πυροδοτήσει φημολογίες σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως και να ‘χει ο Μπουονανότε έχει ακόμη συμβόλαιο εν ισχύ με την «Ένωση» και επομένως θα πρέπει να υπάρξει μία επαφή με την ίδια την ΑΕΚ για όποιον ενδιαφέρεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X