"Ελάχιστοι Έλληνες παίκτες υπολογίζονται απ' τον Πογιέτ"

Εικόνες από το Ατρόμητος - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα όλο και λιγότεροι Έλληνες παίκτες επιλέγονται από τον Γκουστάβο Πογιέτ στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό μεταξύ των φίλων της ομάδας, το οποίο πιστεύει ότι ουσιαστικά έχει χαθεί το ελληνικό στοιχείο.

Το enwsi.gr σας έδωσε τη δυνατότητα μέσω της “Ενωσίτικης Κάλπης” να πείτε τη δική σας άποψη σε ότι αφορά στο συγκεκριμένο θέμα και με ποσοστό 53% εκ των συμμετεχόντων επιλέξατε την απάντηση ότι “είναι ξεκάθαρο πως ελάχιστοι παίκτες υπολογίζονται από τον Πογιέτ”. Δεύτερη δική σας θέση (με ποσοστό 40%) ήταν ότι “ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει, άρα δεν θα έπρεπε καν να τίθεται τέτοιο ζήτημα”, ενώ μόλις το 7% απ’ όσους έλαβαν μέρος στη δημοσκόπηση πιστεύει ότι “σε καμία περίπτωση δεν ισχύει ότι έχει χαθεί το ελληνικό στοιχείο και ότι όλοι οι παίκτες υπολογίζονται το ίδιο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X