Η αναγνώριση και αποθέωση του Μπάρλου παρά την ήττα (VIDEO)

Η αναγνώριση και αποθέωση του Μπάρλου παρά την ήττα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 1-0, μία ημέρα σαν σήμερα το 1976, ο κόσμος της ΑΕΚ αποδείκνυε για μία ακόμη φορά πως ξέρει να αναγνωρίζει τις προσπάθειες. Κάτι ανάλογο συνέβη και τότε. Οι φίλοι του «Δικέφαλου» μετά το τέλος του ματς αποθέωσαν τον Λουκά Μπάρλο βλέποντας μπροστά και το τι θα επακολουθούσε.

Ο Μπάρλος δεν είχε παρά λίγους μόλις μήνες που είχε αναλάβει τα διοικητικά ηνία της ομάδας έχοντας προχωρήσει ήδη σε εντυπωσιακές κινήσεις αποκτώντας αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, είχε ακόμα πολλά να μάθει για τα… περίεργα του ελληνικού ποδόσφαιρου κάτι που όπως προείπαμε οι φίλαθλοι το αναγνώρισαν, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που τον έχουν σηκώσει στα χέρια.

Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που ήταν και η αφορμή, η ΑΕΚ γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Μετά το τέλος της αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην κορυφή όπου και παρέμεινε έως το τέλος 5 βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ (49-44), με το σύστημα αξιολόγησης να είναι τότε 2-1-0.  Το μοναδικό τέρμα στο ματς, που ήταν μαγική εικόνα, το είχε σημειώσει ο Βλάχος στο 60’.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Στεργιούδας, Τόσκας, Τσανλάιτερ, Σκρέκης (65’ Λ. Παπαδόπουλος) Νικολάου, Τσάμης, Αρδίζογλου, Τάσος, Βάγκνερ, Παπαϊοωάννου, Δέδες (83’ Ζαρζόπουλος)

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X