Τι έκαναν οι πρώην της ΑΕΚ στα γήπεδα της Ευρώπης

Τι έκαναν οι πρώην της ΑΕΚ στα γήπεδα της Ευρώπης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Παπασταθόπουλος, Κωνσταντόπουλος,  Σαρρής και Πλιάτσικας, ήταν οι πρώην «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν σε όλο το ματς με τις ομάδες τους.

Ο Παπασταθόπουλος μετά τη συμμετοχή του με την Ντόρτμουντ στο μεσοβδόμαδο ματς κόντρα στη Λίβερπουλ αγωνίστηκε σε όλο το τοπικό ντέρμπι κόντρα στη Σάλκε (2-2). Η απόδοση του 28χρονου δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα έχοντας ευθύνη στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, ενώ ήταν αυτός που έκανε το πέναλτι με το οποίο ο Χούντελαρ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και έσωσε την… παρτίδα.

Από κει και πέρα, ο Κωνσταντόπουλος έπαιξε βασικός με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο στη νίκη της επί της Πρέστον με 1-0 για την δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος. Συμβολή στη νίκη της ομάδας του είχε και ο Γιώργος Σαρρής που αγωνίζεται στην Τουρκία. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ και νυν της Ερσίγιεσπορ έπαιξε σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Μπαλικερσίσπορ που έληξε 3-0 υπέρ της ομάδας του. Για ένα ακόμη ματς σε όλο το ματς έπαιξε και ο Βασίλης Πλιάτσικας που βρίσκεται στη Σλοβακία και στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Αυτή τη φορά ο μέσος έπαιξε κόντρα στην Ρουζόμπεροκ, την οποία η Σλόβαν κέρδισε άνετα 3-0.

Όσον αφορά στους… Ιταλούς, ο Παναγιώτης Κονέ έπαιξε μόλις για οκτώ λεπτά στην εκτός έδρας ήττα της Φιορεντίνα από την Έμπολι με 2-0, ενώ λίγα λεπτά παραπάνω αγωνίστηκε ο Ταχτσίδης (σ.σ. μπήκε στο 80΄) στην εκτός έδρας νίκη της Τζένοα επί της Σασουόλο με 1-0. Ο Μόρας δεν έπαιξε λεπτό στην ήττα της Βερόνα από τη Νάπολι με 3-0, ενώ οι Γκέντσογλου και Πετρόπουλος έμειναν εκτός αποστολής της Μπάρι στην ήττα από τη Λιβόρνο με 2-1. Εκτός αποστολής ήταν και ο Νίκος Καράμπελας της ισπανικής Βαγιαδολίδ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X