Η "μάχη" των πλέι οφ στην αυλαία του πρωταθλήματος

Πέντε νίκες μετά από πέντε χρόνια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία αγωνιστική έμεινε για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και την έναρξη των πλέι οφ, όπου θα κριθούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Το τοπίο όσον αφορά στην τετράδα των ομάδων που θα συμμετέχουν στα πλέι οφ παραμένει ακόμα θολό, καθώς με τα τωρινά δεδομένα, τις τιμωρίες που εκκρεμούν αλλά και το θέμα των αδειοδοτήσεων, μονάχα η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είναι σίγουροι για αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Θεωρητικά, μια θέση στα πλέι οφ διεκδικούν ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Πλατανιάς αλλά και ο ΠΑΣ Γιάννενα. Χωρίς τις ποινές που έχουν επιβληθεί, η βαθμολογία για τις θέσεις που είναι κοντά στα πλέι οφ, διαμορφώνεται ως εξής:

ΑΕΚ 57

ΠΑΟ 52

ΠΑΟΚ 47

Πανιώνιος  44

Ατρόμητος 39

ΠΑΣ Γιάννινα  39

Πλατανιάς      38

Αστέρας Τρίπ. 38

Ωστόσο με τις τιμωρίες που έχουν επιβληθεί, ο πίνακας έχει ως εξής:

ΑΕΚ    54

ΠΑΟ    52

Πανιώνιος      44

ΠΑΟΚ  42

ΠΑΣ Γιάννινα  39

Πλατανιάς      38

Αστέρας Τρίπ. 38

Ατρόμητος     36

Να σημειωθεί πως για τον Πανιώνιο υπάρχει αρνητική εισήγηση από την επιτροπή αδειοδοτήσεων και το θέμα της συμμετοχής του στα πλέι οφ παραμένει ανοικτό, αφού η διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης θα κυνηγήσει την υπόθεση, καταθέτοντας έφεση. Το πρόγραμμα τώρα της τελευταίας αγωνιστικής, έχει ως εξής:

Πλατανιάς-ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός-Πανθρακικός

Πανιώνιος-Ατρόμητος

Αστέρας Τρίπολης-Βέροια

Ξάνθη-ΠΑΣ

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την ειδική βαθμολογία των πλέι οφ, αυτή τη στιγμή και αν συνυπολογίσουμε τις τιμωρίες, αυτή έχει ως εξής:
Βαθμολογία play off

  1. ΑΕΚ 2β.
  2. Παναθηναϊκός 2β.
  3. Πανιώνιος 0β.
  4. ΠΑΟΚ 0β.

    Βαθμολογία play off χωρίς τις τιμωρίες

    1. AEK 3β.
    2. Παναθηναϊκός 2β.
    3. ΠΑΟΚ 1β.
    4. Πανιώνιος 0β.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X