Τα... θηρία της «Βασίλισσας»

Τα... θηρία της «Βασίλισσας»
Photo Credits: INTIME

Με την προσθήκη του 27χρονου Νιγηριανού άσου, Μάικλ Έρικ, πλέον έγιναν πέντε οι παίκτες της ΑΕΚ που δεσπόζουν λόγω του ύψους τους.

Από τους 16 παίκτες του τωρινού ρόστερ της «Βασίλισσας», οι 5 βλέπουν τον κόσμο από τα 2 μέτρα και 10 εκατοστά (σ.σ. και πάνω), γεγονός που δείχνει ότι ο Γιούρι Ζντοβτς μπορεί να βασίζεται αρκετά στη ρακέτα του. Ο Έρικ έχει ύψος 2.11μ., ενώ στα 2.10μ., είναι οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Ντούσαν Σάκοτα. Ο Ζήσης Σαρικόπουλος είναι στα 2.13μ., ενώ ο ψηλότερος όλων είναι ο ταλαντούχος, Γιώργος Τσαλμπούρης (2.16μ.).

Εν κατακλείδι, μπορούμε να πούμε ότι η ΑΕΚ διαθέτει αρκετά «γεμάτη» φροντ λάιν. Ο Μαυροκεφαλίδης είναι all around παίκτης, ο Σάκοτα ξεχωρίζει για το περιφερειακό του σουτ, ο Σαρικόπουλος είναι εξαιρετικός αμυντικός, ενώ ο Έρικ προσδίδει την αθλητικότητα που έλειπε. Φυσικά, ο Τσαλμπούρης είναι μια επένδυση για το μέλλον.

Μιας και αναφερθήκαμε στην ρακέτα της ΑΕΚ όμως, δεν πρέπει να αμελήσουμε και δύο ακόμα παίκτες, που είναι κάτω από τα 2.10μ., αλλά είναι εξίσου ποιοτικοί. Αναφερόμαστε στον Δημήτρη Μαυροειδή (2.08μ.) που είναι άκρως αποτελεσματικός στο σκοράρισμα από το χαμηλό ποστ και στον Μίλαν Μιλόσεβιτς (2.03μ.) που είναι «εργαλείο», με έμφαση στα ριμπάουντ, αλλά και που δίνει λύσεις και στην επίθεση.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X