Γιόχανσον από τα… παλιά

Γιόχανσον από τα… παλιά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως είχε φανεί από τις προπονήσεις που έγιναν μέσα στην εβδομάδα, ο Γκουστάβο Πογέτ είχε αποφασίσει να αλλάξει θέση στον Γιάκομπ Γιόχανσον, τοποθετώντας τον σε ρόλο καθαρού αμυντικού χαφ. Μάλιστα αρχικά η σκέψη ήταν να διατηρηθεί το 4-3-3, με τον Σουηδό να αναλαμβάνει τον ρόλο του Σιμόες και τον Κορδέρο να αγωνίζεται ως εσωτερικός. Ωστόσο ο Πογέτ χθες επέλεξε να παρατάξει την Ένωση με διάταξη 4-2-3-1, βάζοντας τους Γιόχανσον και Κορδέρο μαζί στον άξονα, ελαχιστοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τις πιθανότητες για… κενά στον χώρο του κέντρου.

Έτσι, μετά από καιρό, ο Γιόχανσον βρέθηκε ξανά στη θέση που έχει αγωνιστεί στο μεγαλύτερο μέρος της θητείας του στην ΑΕΚ. Επιστρέφοντας παράλληλα στις εμφανίσεις που μας έχει… συνηθίσει, μετά από μια παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ο Σουηδός χαφ έβγαλε πολλή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι, καλύπτοντας πολλά χιλιόμετρα και ανακόπτοντας σχεδόν όλες τις προσπάθειες του Πανιωνίου να αναπτυχθεί από τον άξονα. Ενώ σε πολλές περιπτώσεις τον είδαμε να βγαίνει ακόμα και στα δεξιά, για να δώσει κάλυψη στον Γκάλο, που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ανέβαινε αρκετά.

Ο Γιόχανσον όμως είχε σημαντική συνεισφορά και στην επίθεση. Ο Σουηδός μέσος έδινε σιγουριά στις μεταβιβάσεις (σ. σ. είχε 10 σωστές πάσες, 2/3 γεμίσματα και μόλις 1 λάθος), προσπάθησε να παίξει κάθετα και όταν του δόθηκε η ευκαιρία, απείλησε και την αντίπαλη εστία. Βλέποντας το σουτ του να σταματά στο δοκάρι του Διούδη και την τύχη να μην του επιτρέπει να επιστρέψει και στα γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X