Από τον... Ουόρεν στον Έρικ

«Να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της»
Photo Credits: INTIME

Πολλές ήταν οι αλλαγές που έγιναν φέτος στην ΑΕΚ κατά την διάρκεια της σεζόν, τόσο στην τεχνική ηγεσία, όσο και στο ρόστερ.

Ο Γιούρι Ζντοβτς διαδέχθηκε τον Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της «Βασίλισσας», ενώ οι προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό, είναι ουκ ολίγες. Για την ακρίβεια, συνολικά 20 παίκτες έχουν αγωνιστεί την φετινή σεζόν για λογαριασμό της ΑΕΚ στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Από αυτούς, οι έξι δεν αγωνίζονται πλέον στον «δικέφαλο». Πρόκειται για τους Κρις Ουόρεν, Όου-Ντι Ανοσίκε, Ντι-Τζέι Κούπερ, Μάλκολμ Άρμστεντ, Ντιόντε Κρίστμας, αλλά και τον Φιλ Σκραμπ που έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Φρανκφούρτη.

Οι υπόλοιποι 14 παίκτες της ΑΕΚ που έχουν πάρει έστω και μικρό χρόνο στην φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ, είναι οι Νώντας Παπαντωνίου, Ντούσαν Σάκοτα, Μαλίκ Χέρστον, Μίλαν Μιλόσεβιτς, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Μαρκ Κάρτερ, Γιάννης Καλαμπόκης, Ζήσης Σαρικόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Δημήτρης Μαυροειδής, Δημήτρης Μωραΐτης, Τζέι-Κόβαν Μπράουν, Τορίν Γκριν και Μάικλ Έρικ.

Μάλιστα, στα ματς του Eurocup, έχει αγωνιστεί και ο Έντιν Άτιτς, ο οποίος έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στη Σπαρς Σαράγεβο. Στο τωρινό ρόστερ της ΑΕΚ, υπάρχουν επίσης οι Γιώργος Τσαλμπούρης και Νίκος Καμαριανός, οι οποίοι όμως έχουν βρεθεί σε κάποια ματς στη 12άδα, αλλά δεν έχουν πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X