Όταν ο Αλέφαντος και η ανύπαρκτη διοίκηση τέλειωσαν τον Θ(ε)ωμά (VIDEO)

Όταν ο Αλέφαντος και η ανύπαρκτη διοίκηση τέλειωσαν τον Θ(ε)ωμά (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ημέρα σαν σήμερα πριν από 32 χρόνια ακριβώς ο τεράστιος Θ(ε)ωμάς Μαύρος τελείωνε από την ΑΕΚ εξαιτίας της αστείας διοίκησης Ζαφειρόπουλου και του γελωτοποιού τότε προπονητή της, Νίκου Αλέφαντου.

Μία από τις πιο μελανές στιγμές στην ιστορία της ΑΕΚ συνέβη ακριβώς μία ημέρα σαν σήμερα το 1987. Η «Ένωση» στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής υποδεχόταν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο ΟΑΚΑ (2-0). Αυτό που έμεινε όμως δεν ήταν η νίκη επί των Θεσσαλονικέων, αλλά το ουσιαστικό τέλος του τεράστιου Θωμά Μαυρού, εξαιτίας των χειρισμών της τότε διοίκησης Ζαφειρόπουλου και του Νίκου Αλέφαντου! που είχε επιλεγεί να κοουτσάρει την ομάδα.

Ο Θ(ε)ωμάς είχε ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα επιστρέφοντας από τραυματισμό και ήταν από τους καλύτερους παίκτες για μία ακόμη φορά. Παρόλα αυτά ο γελωτοποιός Αλέφαντος αποφάσισε στο 81’ να τον αντικαταστήσει και αυτό που ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο.

Ο κόσμος που ήταν στο ΟΑΚΑ αποδοκίμασε έντονα και αρκετοί μαζεύτηκαν πάνω από τον πάγκο, με τη διοίκηση να προσπαθεί να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα. Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλους με τον Αλέφαντο στη συνέντευξη Τύπου να τοποθετεί σε αναφορές του τον Μαύρο κάτω από τους Αναστόπουλο και Μητρόπουλο. Το κακό είχε γίνει με τον «γίγαντα» της ΑΕΚ να οδηγείται στην έξοδο και να δίνει τις απαντήσεις του επιστρέφοντας στον Πανιώνιο, καθώς για δύο συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Παπαϊωάννου, Πατίκας, Δίντσικος, Αρμόδωρος, Καραγκιοζόπουλος, Πεππές, Στυλιανόπουλος, Γιάνγιανιν (46′ Πιας) Μαύρος (81′ Γεωργιάδης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X