Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν με Πανιώνιο

Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν με Πανιώνιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν στο ματς με τον Πανιώνιο

Αλάιν Μπαρόχα: Στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού, ο Βενεζουελάνος χρειάστηκε να επέμβει τουλάχιστον τρεις φορές. Και το έκανε με πειστικό τρόπο. Ο Μπαρόχα έδειξε την ετοιμότητα του σε τρεις φάσεις και μάλιστα οι δυο εξ αυτών, ήταν και εξαιρετικά δύσκολες.

Ροντρίγκο Γκάλο: Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά, η ΑΕΚ έκανε επιθέσεις μόνο από την πλευρά του. Ανέβηκε πολλές φορές, αλλά οι σέντρες του δεν βρήκαν στόχο. Πάντως πήρε πολλές πρωτοβουλίες. Ωστόσο ανασταλτικά είχε κ΄ποια ζητήματα.

Ντίντακ Βιλά: Δεν ήταν σε καλό απόγευμα ο Ισπανός μπακ, που δείχνει πως διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Όσες πρωτοβουλίες πήρε από την πλευρά του, τις άφησε ημιτελείς, ενώ ακόμα και τα περάσματα στην περιοχή που ολοκλήρωσε, ήταν άστοχα. Είχε και αυτός ζητήματα στα αμυντικά του καθήκοντα.

Θέσαρ Άρθο: Ήταν μια μόνιμη πηγή κινδύνων για την δική του άμυνα. Έβγαινε με καθυστέρηση πάνω στις φάσεις, έχανε τους αντιπάλους του και με την μπάλα στα πόδια είχε κάκιστες επιλογές. Πολύ χαρακτηριστική η φάση στο δεύτερο ημίχρονο, όπου αν δεν ήταν ο Μπαρόχα, ο Μπαργκάν θα είχε σκοράρει από την απερισκεψία του Ισπανού στόπερ.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Έλληνας στόπερ έτρεχε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και να διορθώσει τα λάθη που έκανε ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας. Υπήρχαν φάσεις που αν δεν είχε προλάβει να επέμβει ο Κολοβέτσιος, θα είχαν εξελιχθεί πολύ δύσκολα για την εστία της ΑΕΚ.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Ο Σουηδός μέσος προσπάθησε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, να συνδυάσει την δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι της μεσαίας γραμμής, με τις βοήθειες στην επιθετική λειτουργία. Ήταν αυτός που είχε το δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ βρέθηκε και άλλες φορές μέσα στην περιοχή σχεδόν σε θέση φορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, έβγαλε ακόμα περισσότερη δουλειά, στη μεσαία γραμμή.

Μιγκέλ Κορδέρο: Επέστρεψε στην ενδεκάδα ο Ισπανός μέσος σ’ έναν σύνθετο ρόλο στην δυάδα των αμυντικών χαφ. Προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια του και να παίξει και κάθετα. Δεν του βγήκαν όλα, αλλά είχε σημαντική προσφορά στο παιχνίδι της ομάδας. Και κακής αποβλήθηκε, καθώς στην φάση της δεύτερης κίτρινης, δεν κάνει καν φάουλ.

Ρόναλντ Βάργκας: Δεν έκανε καλό ματς ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός. Για την ακρίβεια ήταν σχεδόν… αόρατος στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, στο μεγαλύτερο διάστημα που έπαιξε. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που ο Πογέτ τον απέσυρε νωρίς.

Ντιέγκο Μπουονανότε: Αυτή την φορά ο Αργεντινός είχε έναν ρόλο ελεύθερο πίσω από τον σέντερ φορ. Ξεκίνησε κεφάτος το ματς, πήρε κάποιες πρωτοβουλίες και έπαιξε την μπάλα με την μία. Ενώ έχασε και μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει. Όσο περνούσε η ώρα στο πρώτο ημίχρονο, χανόταν. Το ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο όταν και πάλι ξεκίνησε κεφάτος, αλλά στη συνέχεια χαθηκε ξανά.

Χρήστος Αραβίδης: Είχε διάθεση και ήταν πολύ κινητικός. Όμως έβγαινε πολλές φορές έξω από την περιοχή για να μπορέσει να πάρει μπάλα και να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία, με αποτέλεσμα να μην είναι επικίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα.

Τόμας Πέκχαρτ: Το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Τσέχος φορ. Γέμισε την περιοχή του Πανιωνίου, πέτυχε δυο γκολ, το ένα εξ αυτών πανέμορφο και κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα “έπεφταν” πάνω του τρεις αντίπαλοι αμυντικοί για να μπορέσουν να τον σταματήσουν.

Έλντερ Μπαρμπόσα: Από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο ο Πορτογάλος εξτρέμ, έδωσε πνοή στην επίθεση της ΑΕΚ και ας ήταν η ομάδα με δέκα παίκτες. Ο Μπαρμπόσα έδωσε τις δυο ασίστ στα δυο γκολ και είχε καταλυτική συνεισφορά στη νίκη.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Ήταν η τρίτη αλλαγή που έκανε ο Πογέτ για να δώσει βοήθειες στα μετόπισθεν. Και έκανε εξαιρετικά την δουλειά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X