Μιλόσεβιτς, ο σημαντικός

Μιλόσεβιτς, ο σημαντικός
Photo Credits: INTIME

Το φινάλε της κανονικής περιόδου, για την ΑΕΚ, ήταν αυτό που ήθελαν όλοι στην ομάδα, μετά την εξαιρετική εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, κόντρα στον Αρκαδικό, αλλά και την εύκολη -εν τέλει- νίκη με 87-74.

Ο Γιούρι Ζντοβτς δοκίμασε πράγματα ενόψει και της απαιτητικής σειράς των Play offs κόντρα στον ΠΑΟΚ και κατάφερε να πάρει πράγματα απ’ όλους τους παίκτες του. Το σημείο αναφοράς του αγώνα στο ΟΑΚΑ ήταν η εμφάνιση του Μαρκ Κάρτερ, ωστόσο εξίσου σημαντική ήταν και η συνεισφορά του Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Ο Βόσνιος φόργουορντ, για ένα ακόμα παιχνίδι, έκανε τη… βρώμικη δουλειά και φρόντισε να κάνει τη ζωή των συμπαικτών του πιο εύκολη στο διάστημα που αγωνίστηκε. Σε 20’59” που βρέθηκε στο παρκέ μέτρησε 13 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 4 κερδισμένα φάουλ, συμβάλλοντας στην ανατροπή του δευτέρου μέρους, κερδίζοντας τις μάχες από τον Νουουτίνεν και τον Καλλινικίδη.

Παράλληλα, η Ένωση αποκτά ψυχολογία για τη σπουδαία σειρά Play off κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Βόσνιος ετοιμάζεται, με ανεβασμένο ηθικό, να αντιμετωπίσει τον Μαργαρίτη, τον Κλάντον και τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη (αν χρειαστεί).

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X