H… σάμπα του Σοάρες με τον ΠΑΟΚ (VIDEO)

H… σάμπα του Σοάρες με τον ΠΑΟΚ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 10 Απριλίου του 2005 η ΑΕΚ με μεγάλο πρωταγωνιστική τον Σοάρες επικρατούσε σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 2-0.

Η σεζόν 2004-2005 ήταν μία από τις συναρπαστικότερες σχετικά με τον τίτλο του πρωταθλητή, αφού έως την τελευταία αγωνιστική οι ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διεκδίκησαν την κορυφή. Κομβικής σημασίας ήταν η 25η αγωνιστική που διεξήχθη μία ημέρα σαν σήμερα. Η ΑΕΚ υποδεχόταν τον ΠΑΟΚ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που είχε χαμένο πέναλτι, κόκκινες κάρτες και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σοάρες.

Ο 32χρονος τότε Βραζιλιάνος φορ της «Ένωσης», στην πρώτη του σεζόν με τον Δικέφαλο στο στήθος (σ.σ. είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ με 11 γκολ), έχοντας μόλις έρθει από τον ΟΦΗ, με δύο τέρματα στο 37’ και 58’ αντίστοιχα είχε διαμορφώσει το τελικό 2-0. Οι Θεσσαλονικείς είχαν χάσει μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 4’ με τον Σαλπιγγίδη να «σημαδεύει» το δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 28’ οι δύο ομάδες είχαν μείνει με 10 παίκτες, καθώς ο διαιτητής Καρατζάς είχε αποβάλει απευθείας τους Λυμπερόπουλο και Ζωγραφάκη για μεταξύ τους διαπληκτισμό.

Μετά το τέλος της 25ης αγωνιστικής η ΑΕΚ είχε ανέβει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα μπορούσε να κατακτήσει τον τίτλο αν δεν «αυτοκτονούσε» στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό την 28η αγωνιστική, όταν ηττήθηκε με 1-0. Επίσης, δεν κατάφερε να πάρει και τη 2η θέση (που σήμαινε απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Champions League) στο τέλος ελέω της διαιτησίας την επόμενη αγωνιστική στη Λεωφόρο (0-0), όταν ο Βασσάρας δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Μπούρμπου από τον Μόρις λίγο πριν από το φινάλε.

AEK (Φερνάντο Σάντος): Χιώτης, Μάλμπασα, Άλβες, Κωστένογλου, Σοάρες (89’ Ίβιτς), Πετκόφ (71’ Κυριακίδης), Μόρας, Κατσουράνης, Λυμπερόπουλος, Ασουνσάο, Σέζαρ (75’ Κρασσάς)

ΠΑΟΚ (Νίκος Καραγεωργίου): Τοχούρογλου, Μαλαδένης, Σαλπιγγίδης, Θεοδωρίδης, Ανδράλας, Καραδήμος (41’ Κουτσόπουλος), Φουτσίνι, Ουντέζε, Ζωγραφάκη, Καρυπίδης (63’ Μίετσελ), Μέγκαχεντ (63’Εγκωμίτης)

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X