«Υπεύθυνοι για το Grexit οι ποινικά διωκόμενοι της ΕΠΟ»

«Υπεύθυνοι για το Grexit οι ποινικά διωκόμενοι της ΕΠΟ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη σοβαρότητα της κατάστασης που βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο καταδεικνύει η αποκάλυψη της παρουσίας των Δημήτρη Μελισσανίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη την περασμένη Παρασκευή στο μέγαρο Μαξίμου. Από την ΑΕΚ δεν υπήρξε επίσημα κάποια τοποθέτηση αναφορικά με την παρουσία Μελισσανίδη. Ωστόσο, πηγές του enwsi.gr επιβεβαιώνουν πως υπήρξε η συνάντηση, σε ξεχωριστό χρόνο από όσα συνέβησαν με τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη. Το πιθανότερο σενάριο είναι να υπήρξε ραντεβού με τον Νίκο Παππά, αλλά ακόμα δεν έχει διασαφηνιστεί το πρόσωπο που συνάντησε ο Μελισσανίδης και όσα διαμείφθηκαν.

Από την ΑΕΚ, επαναλαμβανόταν η πάγια θέση της ομάδας αναφορικά με τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο. Στην ΑΕΚ εκτιμούν, ότι Grexit δεν πρόκειται να υπάρξει και αν τελικά υπάρξει οι μοναδικοί υπεύθυνοι θα είναι οι ποινικά διωκόμενοι της ΕΠΟ που θα έχουν επιλέξει να μείνουν γαντζωμένοι στις θέσεις τους. Σε εκείνους εναπόκειται αν θα πάρουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο λαιμό τους και αν θα του κάνουν μεγαλύτερο κακό απ’ όσο του έχουν προκαλέσει μέχρι σήμερα.

Επίσης, τονίζεται πως η κυβέρνηση γνωρίζει πως η ΑΕΚ στήριξε από την πρώτη στιγμή και εξακολουθεί να στηρίζει όλες τις ενέργειες του Κοντονή που είναι στην κατεύθυνση της πάταξης της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X