Ετοιμάζουν βαλίτσες για το «λαβράκι»

Στεπίνσκι: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη για μεταγραφή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάριους Στεπίνσκι έχει κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ στα πλαίσια της ενίσχυσης της γραμμής κρούσης, μιας και ο 21χρονος φορ της Ρουχ Χορζόφ έχει αξιολογηθεί ως ένας επιθετικός με εξαιρετικά στοιχεία και πολλά περιθώρια εξέλιξης. Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως σύντομα η τιμή του Πολωνού φορ θα εκτοξευθεί, με τον Στεπίνσκι να είναι έτοιμος για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μακριά από την πατρίδα του. Και η Ένωση δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει την ευκαιρία να αποκτήσει τώρα τον Στεπίνσκι να πάει χαμένη.

Οι άνθρωποι της «Ένωσης» έχουν παρακολουθήσει τον νεαρό φορ και έχουν σχηματίσει ξεκάθαρη γνώμη για τις δυνατότητές του, ωστόσο επιθυμούν να τον «τσεκάρουν» και από κοντά. Γι’ αυτό και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες προγραμματίζουν να ταξιδέψουν στην Πολωνία σύντομα, ώστε να προχωρήσουν την υπόθεση. Με τους ιθύνοντες της «Ένωσης» να παρακολουθούν αγωνιζόμενο τον 21χρονο φορ και ενδεχομένως να έχουν και μια πρώτη επαφή, τόσο με την πλευρά του, όσο και με την Ρουχ Χορζόφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X