Ζντοβτς: «Το Eurocup, ο μόνος δρόμος για την Ευρωλίγκα»

Εδωσε στίγμα και συνεχίζει
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αναμένεται να ανακοινώσει κι επίσημα τη συμμετοχή της στο Eurocup τη Δευτέρα κι ο Γιούρι Ζντοβτς με τον αρχηγό, Ντούσαν Σάκοτα σχολιάζουν στο Eurohoops.net τη συγκεκριμένη απόφαση.

Ο προπονητής της “Ένωσης” τόνισε αρχικά: “Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς ήταν και δική μου επιθυμία να παίξουμε στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Η ΑΕΚ είναι φιλόδοξη ομάδα ενώ και δικός μου στόχος είναι να κοουτσάρω ομάδα της Ευρωλίγκας. Επίσης, οι φιλόδοξοι παίκτες, έρχονται σε φιλόδοξες ομάδες κι αυτός είναι ένας τρόπος”

Στη συνέχεια ο Ζντοβτς, είπε: “Δεν βλέπω άλλον τρόπο για να βρεθούμε στην Ευρωλίγκα. Είναι ο μοναδικός δρόμος… Όπως λένε στη δεύτερη σεζόν (βλ. 2017-18) θα επεκτείνουν τη διοργάνωση και θα προκρίνονται στην Ευρωλίγκα τέσσερις ομάδες από το Eurocup κι αυτό είναι κάτι πολύ καλό. Μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτό…”

Σάκοτα: “Θα κάνει καλό στην ανοδική πορεία της ΑΕΚ”

Ο αρχηγός των “κιτρινόμαυρων”, Ντούσαν Σάκοτα, επεσήμανε: “Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες αναφορικά με τη FIBA αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι το Eurocup παρουσιάζει μια σταθερή άνοδο και ανταγωνισμό, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να συμμετέχουν διαρκώς ποιοτικότερες ομάδες. Προσωπικά είμαι απόλυτα σύμφωνος με τη συγκεκριμένη απόφαση καθώς μόνο καλό θα κάνει στην ΑΕΚ στην ανοδική πορεία που κάνει την τελευταία διετία για να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει”

Όσο για τη φετινή συμμετοχή στο Eurocup, υπογράμμισε: “Σίγουρα βοήθησε… Ήμασταν σε έναν δύσκολο όμιλο, έναν όμιλο Ευρωλίγκας και πήραμε πέντε νίκες. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη ομάδα που να έμεινε εκτός έχοντας κάνει πέντε νίκες”, ενώ κατέληξε λέγοντας: “Όταν συμμετέχεις στο Eurocup πάντα υπάρχει πάντα αυτή η προοπτική κι αυτός είναι ο μεγαλύτερος μας στόχος”.

Πηγή: eurohoops.net

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X