«Να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι»

«Να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι»
Photo Credits: INTIME

Ο Νώντας Παπαντωνίου εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ, μετά από το τέλος του αγώνα κόντρα στον Αρκαδικό.

Επί της ουσίας, ο 25χρονος πόιντ γκαρντ της «Βασίλισσας» υπογράμμισε ότι θα πρέπει τώρα άπαντες να δουλέψουν για τα ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά των πλέι οφ, ενώ συμπλήρωσε ότι πρέπει να γίνει ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι. Αναλυτικά, ο Παπαντωνίου σχολίασε τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι ειδικής κατάστασης. Ο Αρκαδικός έπαιζε για την σωτηρία και τη ζωή του. Έπαιζε όλη τη χρονιά σε αυτό το ματς. Εμείς έπρεπε να βρούμε κίνητρο ενόψει των πλέι οφ που έρχεται.

Στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δεν ακούσαμε την τακτική των προπονητών και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολύ διαφορετική τακτική. Έχω βρεθεί στην ίδια θέση με τον Αρκαδικό και καταλαβαίνω πως είναι. Έχουμε τώρα τον ΠΑΟΚ μπροστά μας. Πρέπει τώρα να δουλέψουμε πάρα πολύ και να καταφέρουμε να κάνουμε ένα βήμα περισσότερο από πέρυσι. Να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε από την αρχή της χρονιάς, να μπούμε στην τετράδα και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X