Μπουονανότε στην άκρη του μυαλού του Πογιέτ

Ένα "δεκάρι" βγάζει, δυο βάζει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γεγονός πως το πόδι του Ντιέγκο Μπουονανότε, θα μπορούσε να είχε αλλάξει το αποτέλεσμα της ΑΕΚ και στο ματς με την Καλλονη και σ’ αυτό με τον Παναιτωλικό. Και στις δυο περιπτώσεις ο Αργεντινός μέσος έχασε ευκαιρίες εξ επαφής και μάλιστα στα τελευταία λεπτά. Ωστόσο ο Γκας Πογιέτ έμεινε ικανοποιημένος από την διάθεση που έδειξε ο Μπουονανότε και από την κινητικότητά του, ειδικά στην Μυτιλήνη που έπαιξε και βασικός. Γι αυτό και μια από τις σκέψεις του Ουρουγουανού τεχνικού, είναι να διατηρήσει τον Μπουονανότε στη βασική ενδεκάδα και στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Σ’ αυτή τη σκέψη, ο Αργεντινός θα συμπληρώσει την τριάδα της μεσαίας γραμμής με τον Κορδέρο και τον Γιόχανσον να παίζουν σε ρόλο κόφτη και εσωτερικού μέσου αντίστοιχα. Και ο Μάνταλος θα χρειαστεί να προωθηθεί στα άκρα της τριάδας στην επίθεση. Αυτό είναι κάτι που ο Πογιέτ έχει στο μυαλό του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα το υλοποιήσει κιόλας.

Είναι εξαιρετικά πιθανό ο Ουρουγουανός τεχνικός να ανακατέψει την τράπουλα της ενδεκάδας αλλά και του σχήματος, επιχειρώντας να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο προπονητή. Άλλωστε είναι κάτι που επί της ουσίας έκανε και στα δυο προηγούμενα ματς πρωταθλήματος. Ακόμα και σ’ αυτό με τον Πανθρακικό εντός έδρας, που είχε επιλέξει το 4-4-2 με ρόμβο στη μεσαία γραμμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X