«Τάπα» Σκουρλέτη στα Παραπολιτικά

Νέος ΥΠΑΠΕΝ ο Σκουρλέτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάλλον δεν άρεσε και πολύ σε κάποιους η απόφαση του υπουργού ΠΕΝ, Πάνου Σκουρλέτη, να προχωρήσει στην έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της «Αγια-Σοφιάς»!

Η εφημερίδα Παραπολιτικά θεώρησε πως με κάποιο τρόπο θα έπρεπε να αφήσει κάποιες περίεργες υπόννοιες για το πως οδηγηθήκαμε σε αυτή την απόφαση, η οποία ούτως ή άλλως ήταν καθαρά θέμα χρόνου.

Έτσι λοιπόν, στο σημερινό φύλλο (Σάββατο 9/4) τα Παραπολιτικά δημοσίευσαν ένα κείμενο το οποίο έκανε λόγο για… κιτρινόμαυρες σακούλες που βρέθηκαν… τυχαία στους διαδρόμους του υπουργείου.

«Είμαι βέβαιος ότι ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, θα διαψεύσει άμεσα κάτι περίεργες φήμες σύμφωνα με τις οποίες στους διαδρόμους του συγκεκριμένου υπουργείου εντοπίστηκαν κάτι «ύποπτες» σακούλες, κιτρινόμαυρης απόχρωσης. Και επειδή η περίοδος είναι πονηρή, μιλάμε για σακούλες απορριμμάτων», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

Φυσικά, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας δεν θα μπορούσε ν’ αφήσει αναπάντητη αυτή τη… χοντράδα και με μία σκωπτική δήλωση αποστομώνει τον συγγραφέα του μυθεύματος:

«Είμαστε βέβαιοι πως η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ οφείλει να διευκρινίσει τα όσα αναφέρει περί «φημών για κιτρινόμαυρες σακούλες» στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εάν θέλει να υπερασπιστεί τη δημοσιογραφική της δεοντολογία και να αποδείξει ότι το δημοσίευμα παραμένει εντός των ορίων της αντικειμενικής υπόστασης του αδικήματος περί συκοφαντικής δυσφήμησης. Μέχρι τότε επιφυλασσόμαστε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X