Ανέστης: "Περιμένω τη ...δεύτερη ευκαιρία μου"

Αρδευτικό κανάλι (3-0)!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Πανιώνιο στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Γιάννης Ανέστης θα βρεθεί για δεύτερη φορά φέτος αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του. Ο τερματοφύλακας της Ένωσης μίλησε στο novasports.gr αρχικά για τη συγεκριμένη αναμέτρηση και τη δυναμικότητα των φιλοξενούμενων:
“Ερχόμαστε από έναν κακό αποτέλεσμα κόντρα στην Καλλονή, από το οποίο μάλιστα χάσαμε και βαθμό ενόψει των πλέι οφ και τώρα έχουμε ξανά αγώνα στην έδρα μας. Ο Πανιώνιος έχει “κλειδώσει” τη θέση του στα πλέι οφ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι επειδή ο Πανιώνιος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά αν βγάλουμε στο παιχνίδι όσα δουλεύουμε στην προπόνηση όλα θα πάνε καλά. Πρέπει να κάνουμε γκολ όσο περισσότερες ευκαιρίες δημιουργήσουμε και πιστεύω ότι στο τέλος θα νικήσουμε.
Το ματς με τον Πανιώνιο θα είναι μια πρόβα ενόψει των πλέι οφ. Τότε βέβαια θα παίξουμε και με άλλες ομάδες με στόχο να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς ώστε να κατακτήσουμε την πρωτιά”.
Για το γεγονός ότι θα βρεθεί ξανά κόντρα στην πρώην ομάδα του ο Ανέστης τόνισε:
“Το ματς του α’ γύρου ήταν πιο ιδιαίτερο για μένα, αφού μετά από τέσσερα χρόνια στη Νέα Σμύρνη επέστρεφα σ’ αυτό το γήπεδο. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να βοηθήσω την ομάδα μου για να πετύχει τους στόχους της”.
Κατά γενική ομολογία ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε εξαιρετική παρουσία όσες φορές χρειάστηκε να υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΚ, μετά από το ματς με τον Λεβαδειακό. Το γεγονός αυτό όμως φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετό για να διατηρήσει τα γάντια του βασικού και πλέον περιμένει την επόμενη ευκαιρία του από τον προπονητή της Ένωσης:
“Είμαι πολύ ευχαριστημένος και το λέω μέσα από την καρδιά μου που καταφέραμε να πάρουμε βαθμούς στο διάστημα που έπαιζα. Αυτό που έχω να κάνω είναι να συνεχίζω να δουλεύω για τον εαυτό μου και την ομάδα και όποτε μου δοθεί ξανά η ευκαιρία να είμαι έτοιμος για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X