Να κλείσει την κανονική περίοδο με νίκη (17:00, enwsi.gr LIVE WEB RADIO)

Να κλείσει την κανονική περίοδο με νίκη (17:00, enwsi.gr LIVE WEB RADIO)
Photo Credits: INTIME

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Αρκαδικό, σε ένα παιχνίδι-δυνατή προπόνηση για τα δύσκολα τα οποία είναι μπροστά.

Ο Γιούρι Ζντοβτς θέλει να τεστάρει για μία ακόμα φορά το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα τούτη τη χρονική στιγμή, σε ένα παιχνίδι το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον Σλοβένο προπονητή να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα. Όλα αυτά δίχως την παρουσία του Μαλίκ Χέρστον, ο οποίος αναρρώνει από τον τραυματισμό του (οστικό οίδημα).

Η εβδομάδα που πέρασε είχε αφίξεις για την ΑΕΚ, καθώς ο Μάικλ Έρικ θα βρίσκεται στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, παρακολουθώντας τους νέους συμπαίκτες του για πρώτη φορά.

Φυσικά, μοναδικό μέλημα όλων στην ομάδα είναι να μην υπάρξουν τραυματισμοί και όλοι οι παίκτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαστάσεων και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της δράσης, μέσα από την ζωντανή μετάδοση στο web radio.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X