Περιμένοντας τον... πέμπτο οι «κιτρινόμαυροι»

Περιμένοντας τον... πέμπτο οι «κιτρινόμαυροι»
Photo Credits: INTIME

Τον Αρκαδικό υποδέχεται σήμερα (17:00-Enwsi.gr και ΟΤΕ Sport 4) η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, έχοντας εξασφαλίσει την 4η θέση της κανονικής σεζόν.

Βαθμολογικά δεν υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να φτάσουν στη νίκη με μία πολύ καλή εμφάνιση και να πιστοποιήσουν ότι είναι σε καλή κατάσταση ενόψει των πλέι οφ. Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς, το ενδιαφέρον εστιάζεται σε δύο γήπεδα, αφού τα αποτελέσματα στα συγκεκριμένα παιχνίδια, θα κρίνουν το ποια ομάδα θα πάρει την 5η θέση και θα βρεθεί στον δρόμο της ΑΕΚ στον πρώτο γύρο των πλέι οφ.

Προς το παρόν, Κηφισιά και ΠΑΟΚ μοιράζονται την 5η θέση, με την αθηναϊκή ομάδα να ευνοείται στην ισοβαθμία. Ωστόσο, η Κηφισιά έχει δύσκολο έργο, αφού υποδέχεται στο Ζηρίνειο τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ παίζει εκτός έδρας με αντίπαλο την Καβάλα που έχει ήδη υποβιβαστεί, οπότε δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το πιθανότερο λοιπόν με βάση την λογική, είναι η ΑΕΚ να παίξει με τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά των πλέι οφ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο σημερινός αντίπαλος της «Ένωσης», θέλει οπωσδήποτε την υπέρβαση και τη νίκη στο ΟΑΚΑ. Ο Αρκαδικός θέλει να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά φυσικά είναι πολύ δύσκολο να πετύχει σήμερα κάτι τέτοιο. Αν ηττηθεί από την ΑΕΚ η ομάδα της Τρίπολης, θα περιμένει ήττα του Κοροίβου μέσα στην Αμαλιάδα από το Λαύριο, ή ήττα των Τρικάλων μέσα στη Θεσσαλία από τον Απόλλωνα Πάτρας.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X