Στα κρίσιμα θα έχει και τον Χέρστον

Στα κρίσιμα θα έχει και τον Χέρστον
Photo Credits: INTIME

Ο Μαλίκ Χέρστον ήταν ο μεγάλος άτυχος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ (78-71), καθώς υπέστη οστικό οίδημα και για 15 μέρες τέθηκε νοκ άουτ. Αυτό σημαίνει πως στην αναμέτρηση με τον Αρκαδικό, για την 26η αγωνιστική της Basket League θα είναι ένας απλός θεατής από την άκρη του πάγκου.

Η μεγαλύτερη αγωνία, ωστόσο, σχετιζόταν με το διάστημα αποχή του από τη δράση, αλλά και τα παιχνίδια των play off. Πόσους αγώνες της post season, δηλαδή, θα πρέπει να παρακολουθήσει εκτός δράσης. Σε πόσα παιχνίδια, δηλαδή, θα είναι απών. Η απάντηση ου βγαίνει αβίαστα, λοιπόν, με μια πρώτη ματιά είναι πως ο Αμερικανός δεν θα χάσει παρά πόνο το πρώτο παιχνίδι της πρώτης φάσης των play offs.

Λαμβάνοντας υπόψιν πως τα Play off ξεκινούν 16 ή 17 του μήνα, ο έμπειρος φόργουορντ θα βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και θα μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του στα παρκέ. Κάτι που σημαίνει πως θα είναι σε θέση να ενισχύσει την Βασίλισσα στο δεύτερο παιχνίδι της πρώτης φάσης και να την οδηγήσει στην πρόκριση.

Η παρουσία του Χέρστον, άλλωστε, ειδικά στο σημείο όπου παίζεται το… πραγματικό μπάσκετ, όπως λένε και οι Αμερικανοί, μόνο καθοριστική μπορεί να χαρακτηριστεί.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X