Το κακό "μαντάτο" από τη Βενεζουέλα

Εικόνες από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς και ο Ρόναλντ Βάργκας θα αισθάνεται από χθες το βράδυ και χαρούμενος και δικαιωμένος από το γεγονός πως συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της αποστολής της εθνικής Βενεζουέλας για το Κόπα Αμέρικα. Μην ξεχνάτε πως έχουν περάσει μόλις τρεις εβδομάδες από τότε που είχε “κοπεί” για δυο ματς προκριματικών Μουντιάλ. Ωστόσο η αλήθεια είνα πως στην ΑΕΚ δεν χάρηκαν καθόλου με το μαντάτο από την Βενεζουέλα. Φυσικά και θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερους διεθνείς. Αλλά από την άλλη, δεν θέλουν και να τους χάνουν σε κομβικές χρονικές περιόδους, όπως η καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ήδη είχατε ενημερωθεί εδω και καιρό πως το “Σεντενάριο”, όπως λέγεται φέτος το επετειακό Κόπα Αμέρικα, απειλεί επί της ουσίας την ΑΕΚ. Διότι θα διεξαχθεί από 3 εως 26 Ιουνίου. Η ΑΕΚ αν έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα ξεκινήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία περίπου 20 με 25 Ιουνίου. Προφανώς η Βενεζουέλα, δεν θα φτάσει μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης. Αλλά σε κάθε περίπτωση, ο Βάργκας θα χρειαστεί χρόνο να κάνει διακοπές, όταν θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική. Επομένως δεν πρόκειται να ξεκινήσει μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ, την καλοκαιρινή προετοιμασία. Αφήστε που θα έχει πολύ λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί. Και αυτό διότι αμέσως μετά το τέλος των Πλέι οφ, δεν θα κάνει διακοπές, όπως οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ, αλλά θα πρέπει να ενσωματωθεί με την αποστολή της εθνικής Βενεζουέλας, για να ξεκινήσει προετοιμασία για το Κόπα Αμέρικα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X