Με φρέσκα πόδια και φρέσκια... θέση

Ο (υπερ)πολύτιμος κύριος Γιόχανσον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα και πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Γκας Πογιέτ, αλλά πολύ περισσότερο όταν ο Ουρουγουανός τεχνικό έθεσε σε εφαρμογή το σχήμα 4-3-3, η παρουσία του Γιάκομπ Γιόχανσον στην ενδεκάδα ήταν κομβικής σημασίας. Έμοιαζε αναντικατάσταστος ο Σουηδός μέσος και αυτό τελικά αποδείχθηκε πρόβλημα. Υπό την έννοια πως ο Γιόχανσον τελικά φορτώθηκε με κούραση και μέσα στον Μάρτη αυτό επηρεάσε την απόδοση του. Είχε ανάγκη από ανάσες ο Σουηδός και ο Πογιέτ τους τι έδωσε. Τον κράτησε στον πάγκο στο ματς με την Καλλονή, ενώ είχε προηγηθεί και η διακοπή του πρωταθλήματος.

Πλέον ο Γιόχανσον ετοιμάζεται να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα για το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο, με φρέσκα πόδια αλλά και σε φρέσκια… θέση. Σύμφωνα μ’ όσα έχει δείξει μέχρι τώρα στα Σπάτα ο Πογιέτ, ο Σουηδός μέσος θα είναι ο… εκλεκτός που θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Σιμόες, στην θέση του κόφτη. Λογικό, καθώς είναι μια θέση που ο Γιόχανσον την ξέρει καλά. Βεβαίως ο Σουηδός έχει διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι του από τον Σιμόες. Αλλά την δουλειά μπορεί να την κάνει. Εξάλλου όταν ο Γιόχανσον ήταν στις σκέψεις του Πογιέτ για την θέση του κόφτη, όταν άλλαζε για πρώτη φορά το σύστημα τον περασμένο Νοέμβρη. Όμως τελικά ο Ουρουγουανός τεχνικός αποφάσισε να δώσει τον ρόλο στον Πορτογάλο μέσο και να τοποθετήσει τον Σουηδό ως εσωτερικό χαφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X