Στεπίνσκι: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη για μεταγραφή»

Στεπίνσκι: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη για μεταγραφή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάριους Στεπίνσκι είναι μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ και μάλιστα, είτε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είτε ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, μέσα στις ημέρες θα ταξιδέψουν στην Πολωνία για να κάνουν μία πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη.

Ο νεαρός επιθετικός θέλει σαν τρελός να πάει στο Euro, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο με παίκτες όπως ο Λεβαντόφσκι να βρίσκονται μπροστά του. Πάνω σε αυτό το ζήτημα κινήθηκε η συνέντευξή του στην ιστοσελίδα przegladsportowy.pl, χωρίς όμως να αποφεύγεται και μία γενική κουβέντα περί του νέου σταθμού στην καριέρα του.

Ο Στεπίνσκι πάντως τόνισε πως δεν είναι σε θέση ακόμη να συζητά τέτοια πράγματα καθώς όπως αναφέρει ο ίδιος, μπροστά του υπάρχουν αρκετά δύσκολα ματς και θέλει να είναι συγκεντρωμένος:

«Γενικά, τουλάχιστον αυτή την περίοδο δεν θέλω να σκέφτομαι μεταγραφές. Και αυτό διότι πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν, όπου έρχονται μερικά αρκετά δύσκολα παιχνίδια για την Ρουχ Χουρζόφ. Νομίζω ότι δεν κάνει καλό και δεν έχει λογικό να μιλάμε για τα μεταγραφικά. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για το θέμα της μεταγραφής.», είπε χαρακτηριστικά ο Πολωνός άσος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X