«Ο Ράφα θα γυρίσει στην Πόρτο»

«Ο Ράφα θα γυρίσει στην Πόρτο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για λάθος μίλησε σε συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Πόρτο, Ζοσέ Πεσέιρο, αναφορικά με τον δανεισμό του Ράφα Σοάρες στην Ακαντέμικα. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟ δήλωσε πως ο άσος ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, δεν έπρεπε να δοθεί δανεικός καθώς οι «Δράκοι» τον έχουν ανάγκη.

Τα μεταγραφικά… γρανάζια έχουν αρχίσει να γυρνάνε και οι εξελίξεις από εδώ και στο εξής θα τρέχουν ακατάπαυστα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ήδη τα πρώτα στοιχεία για το μέλλον συγκεκριμένων μεταγραφικών στόχων αρχίζει να παίρνει μορφή.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Πόρτο, Ζοσέ Πεσέιρο, σε συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησε, υπογράμμισε πως μεταξύ άλλων ο Ράφα Σοάρες θα επιστρέψει στην Πόρτο και πως ήταν λάθος κίνηση ο δανεισμός του στην Ακαντέμικα, καθώς οι  «Δράκοι» τον χρειάζονται, τόσο αυτόν όσο και τους άλλους δύο δανεικούς, τους Ζοσουέ και Οτάβιο:

«Ήρθα στην ομάδα όταν η μεταγραφική περίοδος είχε ολοκληρωθεί. Το σημαντικό είναι ότι πιστεύουμε ότι είναι καλό κάποιοι παίκτες να προσπαθούν και να λαμβάνουν χρόνο συμμετοχής έτσι ώστε κάποια στιγμή να εξελίσσονται. Φαντάζομαι πως τότε στην Πόρτο, δεν ήταν σίγουρα αν οι Ζοσούε, Οτάβιο και Ράφα θα έπαιζαν. Γι’ αυτό και παραχωρήθηκαν δανεικοί. Όλες οι ομάδες το κάνουν αυτό. Ήταν λάθος επιλογή; Ναι, όμως αυτό ήταν κάτι φυσικό. Γίνονται αυτά. Ο σύλλογος πιστεύει σε αυτούς τους παίκτες. Ειδάλλως θα τους είχε πουλήσει και δεν θα τους είχε δώσει δανεικούς.», τόνισε μεταξύ άλλων ο παλιός μας γνώριμος…

Θυμίζουμε πως ο Ράφα Σοάρες είναι υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, του οποίου ο δανεισμός με την Ακαντέμικα αλλά και το συμβόλαιο με την Πόρτο λήγουν άμεσα, στους επόμενους δύο μήνες. Ο ύψους 1,82μ. Πορτογάλος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και έχει κάνει καλή εντύπωση στους Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X