Στο... χέρι του Ζντοβτς ο Έρικ

Στο... χέρι του Ζντοβτς ο Έρικ
Photo Credits: INTIME

Ο Μάικλ Έρικ είναι ο νέος παίκτης της ΑΕΚ, ο παίκτης που θα ενισχύσει την Βασίλισσα στο φίνις του πρωταθλήματος, δηλαδή στα Play off. Εκεί, άλλωστε, η Ένωση στοχεύει στο κάτι… παραπάνω από αυτό που έχει για την ώρα.

Ο Γιούρι Ζντοβτς, ο άνθρωπος που επέλεξε τον Έρικ, ποντάρει πολλά στην παρουσία του, ώστε να προσφέρει στην φροντ λάιν της Βασίλισσας όλα όσα έλειπαν αυτό το διάστημα σε αθλητικά προσόντα, αλλά και δύναμη κοντά στο καλάθι. Ο 28χρονος σέντερ, άλλωστε, διακρίνεται για τα στοιχεία αυτά στο παιχνίδι του.

Ο Έρικ ήρθε έτοιμος παίκτης στην ΑΕΚ. Οι εξετάσεις του ήταν πάρα πολύ καλές και προς τα έξω βγαίνει πως ο παίκτης είναι έτοιμος να προσφέρει ακόμα και άμεσα. Το παιχνίδι με τον Αρκαδικό προσφέρεται για… αλχημείες και πειράματα, από πλευράς Ζντοβτς, ωστόσο το εάν θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στους Αρκάδες είναι αποκλειστική ευθύνη του προπονητή της Ένωσης.

Ο Σλοβένος τεχνικός θέλει να τον φέρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε αγωνιστικό ρυθμό και δεν αποκλείεται να τον ρίξει αμέσως στα… βαθιά. Ήδη, μάλιστα, ο Έρικ πραγματοποιεί την πρώτη προπόνησή του ως παίκτης της ΑΕΚ, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και έχει την πρώτη γνωριμία του με τους νέους συμπαίκτες του.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X