«Δεν διαλέγουμε παιχνίδια, καλό τεστ ενόψει play off»

Παπαντωνίου στο enwsi.gr: «Ώρα να δείξουμε χαρακτήρα και στα ντέρμπι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Νώντας Παπαντωνίου ανανέωσε το blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και μεταξύ άλλων έγραψε πως η ΑΕΚ, αν και αδιάφορη βαθμολογικά, δεν μπαίνει σε διαδικασία επιλογής αγώνων, ενώ επεσήμανε πως η αναμέτρηση με τους Αρκάδες θα είναι καλό τεστ για τα πλέι οφ που έρχονται.

Ο διεθνής γκαρντ της Βασίλισσας έγραψε:

«Προερχόμαστε πάλι από μία ήττα στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς στα τελευταία λεπτά δεν καταφέραμε για ακόμα μία φορά να πάρουμε τη νίκη. Δείξαμε ότι κάτι μας λείπει στις κρίσιμες επιθέσεις. Ήταν ένα καλό τεστ γιατί δείξαμε ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση.

Δουλεύουμε πολύ σκληρά και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι να κοιτάξουμε να καταφέρουμε πως μπορούμε να πάρουμε αυτά τα ματς. Προχωράμε.

Πλέον κοιτάμε το αυριανό ματς με τον Αρκαδικό που έρχεται στο ΟΑΚΑ για να κερδίσει γιατί με νίκη παραμένει στην κατηγορία. Για εμάς είναι ματς που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο, όπως έχουμε ξαναπεί δεν διαλέγουμε παιχνίδια και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι 150%.

Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να βγάλουμε ενέργεια και να καταφέρουμε έχουμε ένα εύκολο απόγευμα, καθώς υπερτερούμε σε ποιότητα από την ομάδα του Αρκαδικού, χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω.

Θα είναι ένα καλό τεστ ενόψει πλέι – οφ που περιμένουμε να δούμε ποιος είναι ο αντίπαλος μας ανάμεσα στην Κηφισιά και τον ΠΑΟΚ, να περάσουμε στην τετράδα που ήταν ο αρχικός μας στόχος και στη συνέχεια να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X