«Να διεκδικήσουμε τη νίκη με την ΑΕΚ»

«Να διεκδικήσουμε τη νίκη με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Αβραάμ Καλλινικίδης έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ κατά το παρελθόν, αλλά αύριο (09/04, 17:00) θα είναι αντίπαλος, μιας και είναι πλέον παίκτης του Αρκαδικού.

Ο έμπειρος φόργουορντ, μίλησε για το ματς μέσω του επίσημου blog του στον ΕΣΑΚΕ, όπου τόνισε ότι η ομάδα της Τρίπολης θα διεκδικήσει τις πιθανότητες της για τη νίκη, αφού ούτως ή άλλως παλεύει για την παραμονή, οπότε δεν έχει άλλη επιλογή.

Αναλυτικά, ο Καλλινικίδης τόνισε τα εξής:

«Φίλες και φίλοι κάπου εδώ έφτασε η ώρα για την τελευταία φορά που θα έγραφα ετούτες εδώ τις σειρές. Ξεκινώντας αυτό το όμορφο ταξίδι δεν ήξερα που θα οδηγήσει, δεν ήξερα τι θα φέρει για την ομάδα μου και σε καμία περίπτωση δεν ήξερα τι να περιμένω.

Η χρονιά ήταν δύσκολη, γεμάτη εναλλαγές συναισθημάτων αλλά και πολλά «μαθήματα». Είναι κάτι που μου αρέσει να βιώνω, κάτι που ξέρω πως θα μου χρειαστεί ακόμα και όταν σταματήσω το μπάσκετ. Η χρονιά κύλησε, σε γενικές γραμμές ομαλά και μένει η τελευταία πράξη για να κρίνει τα πάντα.

Ο Αρκαδικός, την στιγμή που γράφω το κείμενο για την στήλη μου δεν ξέρω καν που θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε κόντρα στην ΑΕΚ, δεν ξέρω πως θα έρθουν οι άλλες αναμετρήσεις και γενικότερα η εβδομάδα αυτή κύλησε με αρκετή αγωνία για την τελική κατάληξη της βαθμολογίας.

Η νίκη κόντρα στην Καβάλα, από μόνη της δεν εξασφάλισε την παραμονή σε εμάς, αφού η νίκη των Τρικάλων άλλαξε τα δεδομένα. Διατήρησε, ωστόσο την παράταση. Παράταση η οποία με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα ολοκληρωθεί το Σάββατο.

Εμείς, από την μεριά μας πάμε να παίξουμε κόντρα στην ΑΕΚ με σκοπό να διεκδικήσουμε τη νίκη και τις όποιες πιθανότητες έχουμε για να την πετύχουμε. Αυτό θα κάνουμε και από εκεί και πέρα το ταμείο θα το κάνουμε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ΕΣΑΚΕ για το βήμα που μου έδωσε να μοιράζομαι σκέψεις και… ευχές μου μαζί σας πριν τις αναμετρήσεις και εύχομαι ο Αρκαδικός να μείνει στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ ώστε κάτι αντίστοιχο, να κάνουμε, ενδεχομένως και την επόμενη σεζόν!».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X