Το απόλυτο έχει η ΑΕΚ με τον Γιάχο

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρεις νίκες σε ισάριθμα επίσημα φετινά παιχνίδια μετράει η ΑΕΚ με διαιτητή τον Γιάχο.

Η ΚΕΔ όρισε τον Αθανάσιο Γιάχο να διευθύνει την κυριακάτικη (10/4) αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά τη φετινή σεζόν που ο συγκεκριμένος ρέφερι θα είναι ο «άρχων» παιχνιδιού της «Ένωσης», η οποία μετράει έως τώρα το απόλυτο. Η πρώτη νίκη σημειώθηκε στο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό για την 12η αγωνιστική (29/11) του πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ να επικρατεί 2-0 με τα τέρματα των Γιόχανσον (44’) και Πλατέλλα (74’).

Ακολούθησε η αναμέτρηση της Λιβαδειάς (6/1) για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους «κιτρινόμαυρους» να επικρατούν του Λεβαδειακού 1-0 με τέρμα του Βάργκας (30’), για να φτάσουμε στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (24/1) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Κόντρα στους Θεσσαλονικείς η ΑΕΚ σημείωσε την τρίτη φετινή της νίκη με τον Γιάχο διαιτητή επικρατώντας 1-0 χάρις στο τέρμα του Βάργκας (33’).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X