Οικονόμου: «Αν σε βρει χαλαρό η ΑΕΚ, δεν θα σου βγει σε καλό»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κυριακάτικη (10/4) αναμέτρηση με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο αμυντικός του Πανιώνιου Βαγγέλης Οικονόμου με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα  a-sports.gr.

Ο 28χρονος άσος των «κυανέρυθρων» χαρακτήρισε τον «Δικέφαλο» μεγάλη ομάδα υπογραμμίζοντας πως δεν πρέπει σε καμία των περιπτώσεων ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να παρουσιαστούν χαλαροί. Συν τοις άλλοις επεσήμανε πως δεν είναι καλό που η ΑΕΚ προέρχεται από δύο συνεχόμενα ματς που δεν κέρδισε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι πολύ δύσκολο ματς γιατί και η ΑΕΚ έχει κάνει δύο συνεχόμενες γκέλες με αποτέλεσμα να έχει πίεση. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί. Αν πας στο ΟΑΚΑ και σε βρει χαλαρό η ΑΕΚ, έτσι όπως είναι τώρα, δεν θα σου βγει σε καλό. Θα προτιμούσα 1.000 φορές να βρούμε την ΑΕΚ πιο χαλαρή, να προέρχεται από σερί νίκες, παρά τώρα που είναι πιεσμένη. Η ΑΕΚ είναι μεγάλος σύλλογος, έχει συνηθίσει να κερδίζει, έχει απαιτήσεις ο κόσμος. Εμείς ως Πανιώνιος θα είμαστε σοβαροί και θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X