Μια δυνατή... προπόνηση για τα Play off

Photo Credits: INTIME

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Basket League φτάνει στο τέλος της, με την ΑΕΚ να ετοιμάζεται για τα Play off, ούσα τέταρτη στην βαθμολογία θα έχει πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση.

Η post season, όμως μπορεί να περιμένει για την ώρα. Αυτό διότι υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Το Σάββατο (09/04, 17:00), λοιπόν, η ΑΕΚ -αδιάφορη βαθμολογικά- υποδέχεται τον Αρκαδικό. Το παιχνίδι αυτό δίνει τη δυνατότητα στον Γιούρι Ζντοβτς να δοκιμάσει πρόσωπα  και σχήματα ενόψει συνέχειας. Σε περίπτωση δε, που τεθεί στη διάθεσή του ο Μάικλ Έρικ, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα για τον Σλοβένο προπονητή.

Το παιχνίδι με τους Αρκάδες, λοιπόν, είναι μια… καλή προπόνηση ενόψει των play off, με τον στόχο να είναι ξεκάθαρος: Η νίκη, αλλά και να μην υπάρξει άλλος τραυματισμός πέραν αυτού του Μαλίκ Χέρστον. Ο Αμερικανός θα είναι σίγουρα εκτός δράσης κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη και από την ημερομηνία έναρξης των Play off θα εξαρτηθεί και το πόσο ακόμα θα μείνει εκτός δράσης.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X