Ο «δάσκαλος» Αλέξης Φαλέκας...

Δεν τα κατάφεραν οι Νέοι
Photo Credits: INTIME

Πολύ σπουδαία πράγματα έχει πετύχει στην καριέρα του ως παίκτης ο Αλέξης Φαλέκας και σκοπός του είναι να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του, στα νέα παιδιά.

Θυμίζουμε, ότι το 2001 είχε κατακτήσει το Κύπελλο Σαπόρτα με την φανέλα του Αμαρουσίου, ενώ στην ΑΕΚ αγωνίστηκε στα δύσκολα χρόνια των μικρών κατηγοριών, πανηγυρίζοντας πάντως δύο ανόδους, αρχικά από την Β’ Εθνική στην Α2 και εν συνεχεία στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Πλέον, είναι προπονητής της ομάδας Νέων της «Βασίλισσας» και είναι σαφές ότι παιχνίδι με παιχνίδι, οι νεαροί άσοι της ΑΕΚ, παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση.

Είναι σημαντικό για ταλαντούχους παίκτες, όπως οι Δημήτρης Μωραΐτης, Γιώργος Τσαλμπούρης και Νίκος Καμαριανός, να εξελίσσουν το παιχνίδι τους και να γίνονται καλύτεροι, όχι μόνο σε ατομικό, αλλά και σε ομαδικό επίπεδο. Όπως φάνηκε και στη νίκη με 78-57 κόντρα στον Άρη Πετρούπολης, γίνεται πολύ καλή δουλειά πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Η παρουσία του Αλέξη Φαλέκα, είναι καταλυτική. Επί της ουσίας, πρόκειται για έναν «δάσκαλο» για αυτά τα παιδιά, όπως φυσικά και για τους υπόλοιπους παίκτες των Νέων. Άλλωστε, ο Φαλέκας σταμάτησε πολύ πρόσφατα το μπάσκετ, κάτι που σημαίνει ότι γνωρίζει πολύ καλά τις σκέψεις των παικτών και έχει αποδείξει ότι είναι εξαιρετικός στο κομμάτι της καθοδήγησης.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X