Στεπίνσκι για το παρόν και το μέλλον

Στεπίνσκι για το παρόν και το μέλλον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλοί αστικοί μύθοι για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν αξιολογήθηκαν σωστά σε νεαρή ηλικία και αργότερα έκαναν πάταγο, κάνοντας τις ομάδες να χτυπούν το κεφάλι τους. Τέτοια περίπτωση φαντάζει ο 21χρονος Μάριους Στεπίνσκι, που όπως σας αποκάλυψε το enwsi.gr έχει μπει στο…μάτι των «κιτρινόμαυρων» υπευθύνων και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξει ταξίδι για χάρη του στην Πολωνία.

Ο Στεπίνσκι θεωρείται ως το νέο χρυσό παιδί του πολωνικού ποδοσφαίρου και ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα της ευρωπαϊκής ηπείρου. Οι Πολωνοί θεωρούν πως η Ρουχ Χορζόφ θα αξιώσει για την παραχώρηση του ποσό που θα φτάνει στα 2 εκατ. ευρώ. Και πλέον αποτελεί κοινό μυστικό, ότι το καλοκαίρι ο Στεπίνσκι θα φύγει από την Πολωνία και απλά μένει να ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Ο πρόεδρος της Ρουχ Χορτζόν, Ντάριους Σμαγκόροβιτς είχε δηλώσει ότι θα ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή του και έχει αποδεχτεί πως αυτό αποτελεί επιθυμία του ίδιου του παίκτη, από τον οποίο θέλει να είναι συγκεντρωμένος ως το τέλος της σεζόν και να τους προσφέρει και άλλα γκολ. Τον Ιανουάριο πάντως, είχε απορρίψει πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ από τη Λεχ Πόζναν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X