Αμεσα η συνάντηση με τον Πογιέτ

Ο πήχης ψηλά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέμα ημερών, ίσως ακόμα και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, φαίνεται πως είναι η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Γκουστάβο Πογιέτ, που θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον του στον πάγκο της ΑΕΚ. Αυτό που καταγράφεται και από τις δύο πλευρές είναι η διάθεση που υπάρχει για να τελειώνει αυτό το θέμα, δεδομένου πως πρόκειται για εκκρεμότητα που δεσμεύει κάθε κουβέντα για τον σχεδιασμό της Ενωσης την επόμενη χρονιά.

Ο Πογιέτ έστειλε μήνυμα και δημόσια, πως περιμένει το κάλεσμα της διοίκησης. Σε πρώτη φάση, αυτό που θέλει να διαπιστώσει στη συνάντηση είναι κατά πόσον ταυτίζονται οι σκέψεις του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αναφορικά με τις προοπτικές και τον σχεδιασμό που θα υπάρχει. Ο Πογιέτ θέλει να βρεθεί συμφωνία σε αυτόν τον τομέα και έπειτα εκτιμά πως δεν θα υπάρξει ζήτημα με τα δικά δεδομένα.

Στην ΑΕΚ θέλουν να κλείσουν το θέμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, καθώς αντιλαμβάνονται πως πρόκειται για εκκρεμότητα που δεν μπορεί να υφίσταται για καιρό. Αν και η εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα εντείνουν τον προβληματισμό, ο Πογιέτ περιβάλλεται με εμπιστοσύνη, υπάρχει εκτίμηση στη δουλειά του και υπάρχει θέληση να είναι εκείνος που θα οδηγήσει την ομάδα την επόμενη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X