Champions League: Ηττα-σοκ της Ρεάλ και ισοπαλία με 4 γκολ στο Παρίσι (VIDEO)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το περασμένο Σάββατο κέρδισε η Ρεάλ την Μπαρτσελόνα, αλλά λίγες ημέρες μετά τα… συναισθήματα είναι εντελώς διαφορετικά. Η Μπάρτσα μετά την φοβερή ανατροπή της χθες, είδε απόψε την μισητή εχθρό Ρεάλ Μαδρίτης να τρώει μια μεγαλοπρεπέστατη σφαλιάρα στην Γερμανία.

Η Βόλφσμπουργκ του Βιεϊρίνια κέρδισε με 2-0 την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο και βάζει βάσεις για μια τεράστια έκπληξη αν αποκλείσει την Ρεάλ από τα ημιτελικά του Champions League.

Το 1-0 έκανε ο Ροντρίγκες με πέναλτι στο 18′ και επτά λεπτά μετά ο Σούρλε με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-0, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες. Ετσι, όλα θα λυθούν στον… επαναληπτικό της Μαδρίτης

Τέσσερα γκολ και μια χορταστική ισοπαλία σημειώθηκε στο Παρίσι, με την Μάντσεστερ Σίτι να φεύγει με το πολύτιμο 2-2 από την έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν. Η βρετανική ομάδα έκανε το 0-1 με τον Ντε Μπρόιν στο 38′, αλλά τρία λεπτά μετά ισοφάρισε ο Ιμπραϊμοβιτς (είχε χάσει πέναλτι στο 14′ που το απέκρουσε ο Χαρτ και στο 63′ είχε δοκάρι) μετά από τραγικό λάθος της αντίπαλης άμυνας και κόντρα που κατέληξε στα δίχτυα. Στο 59′ ο Ραμπιό έβαλε την Παρί μπροστά στο σκορ, αλλά ο Φερναντίνιο στο 72′ έφερε το ματς ξανά στα ίσια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X