Ο Αντώνης Φώτσης πήρε τουρκικό διαβατήριο

Ο Αντώνης Φώτσης σύμφωνα με πληροφορίες πήρε πριν από δύο ημέρες το τουρκικό διαβατήριο στα χέρια του!

Η μητέρα του Αντώνη Φώτση καταγόταν από την Πόλη, είχε τουρκική υπηκοότητα και ήταν επιθυμία της να την αποκτήσει και ο γιος της. Ο άσος του Παναθηναϊκού κίνησε τις διαδικασίες, ώστε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της μητέρας του – που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή – και την Δευτέρα (4/4) παρέλαβε στα χέρια το τουρκικό διαβατήριο.

Ο αδελφός του Αντώνη Φώτση εδώ και τρία χρόνια έχει πάρει τουρκικό διαβατήριο υλοποιώντας και αυτός την επιθυμία της μητέρας του, η οποία ως τα 18 της χρόνια ήταν στη Θεολογική σχολή στην Τουρκία.

Ο Αντώνης Φώτσης για οικογενειακούς και συναισθηματικούς λόγους ακολούθησε με την σειρά του κι αυτός τον δρόμο και από την Δευτέρα (4/4) έχει στα χέρια του το τουρκικό διαβατήριο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες  του SDNA.  Ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού, όμως, άνοιξε συγχρόνως και την πόρτα της τουρκική αγοράς, καθώς πλέον μπορεί να αγωνιστεί στην TBL χωρίς να λογίζεται ως ξένος.

Η τουρκική λίγκα έχει περιορισμούς στις θέσεις των ξένων και αν ποτέ θελήσει ο Αντώνης Φώτσης – το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι – να μετακομίσει στη γείτονα χώρα, τότε θα μπορεί να αγωνίζεται ως γηγενής.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X