Ζουκουλίνι: «Επιστρέφω το Σάββατο»

Εικόνες από το Ηρακλής - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι παραμένει στην πατρίδα του όπου συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στα τέλη Φεβρουαρίου.

κατάλογοςΟ Αργεντίνος χαφ της ΑΕΚ πάντως αναμένεται να γυρίσει σύντομα και όπως είπε ο ίδιος το Σάββατο επιστρέφει στην Ευρώπη για να τον παρακολουθήσει ο γιατρός του στο Μάντσεστερ. Άλλωστε στόχος του είναι να είναι στην Ελλάδα τέλη του μήνα για να προλάβει τα πλέι οφ της Super League.

Ο «Ζούκου», μετά την αποθέωση που γνώρισε το περασμένο Σάββατο στην έδρα της Ρασίνγκ για τα γενέθλια του, μίλησε στο «Identidad Racinguista» και μίλησε πολύ για την πρώην ομάδα του. Ωστόσο, ρωτήθηκε και για τον τραυματισμό του και την παρουσία του στην Ευρώπη.

Το Σάββατο επιστρέφω στην Ευρώπη για να με δει ξανά ο γιατρός που με παρακολουθεί. Ζήτησα να έρθω για 20 ημέρες στην Αργεντινή μετά τον τραυματισμό μου» είπε χαρακτηριστικά ο Ζουκουλίνι και συμπλήρωσε για την ζωή του και την καριέρα του «Στην Ελλάδα η γλώσσα φαίνεται εύκολη, είναι και Ουρουγουανός ο προπονητής μου. Και στην Αγγλία προσαρμόστηκαν αρκετά γρήγορα, η φίλη μου με βοήθησε πολύ με τα αγγλικά. Στην Ευρώπη πάντως όλοι ζούμε διαφορετικά. Το στυλ ποδοσφαίρου στην Ρασίνγκ υπάρχει και στην Ευρώπη. Το 2015 ήταν δύσκολη χρονιά για μένα και έμαθα ότι έφταιγα εγώ που δεν έπαιζα. Στην Σίτι την πρώτη χρονιά ήταν καλά, στην Ισπανία όπου πήγα δεν έπαιξα πολύ».

κατάλογος3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X