«Έχουμε πιθανότητες για πρωτάθλημα»

Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε για τα πλέι οφ που έρχονται και υπογράμμισε μεταξύ άλλων, ότι μπορεί η ΑΕΚ να μην είναι φαβορί, αλλά έχει πιθανότητες για το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος γκαρντ της «Βασίλισσας» μίλησε στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ», όπου σχολίασε: «Έχουμε δείξει πολύ καλά πράγματα με τον Ολυμπιακό μέσα στην έδρα μας, όπου χάσαμε στην δεύτερη παράταση και τώρα θεωρητικά εκτός έδρας παλέψαμε το ματς με τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα, δεν είμαστε το φαβορί, αλλά έχουμε δείξει ότι έχουμε πιθανότητες. Ουσιαστικά το πρωτάθλημα αρχίζει στα πλέι οφ. Η 3η θέση χάθηκε. Συνεπώς, θα παίξουμε την τελευταία αγωνιστική και μετά θα αρχίσει το κανονικό πρωτάθλημα για εμάς».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχασε και πάλι ένα ντέρμπι στο τέλος, ο Κατσίβελης πρόσθεσε: «Δεν νομίζω να σκέφτεται κάποιος ότι θα χάσουμε, έτσι όπως πάμε το παιχνίδι και εν τέλει χάνουμε στις λεπτομέρειες. Απλά πιστεύω ότι είναι μια μάχη με τον εαυτό μας. Ίσως από δικά μας λάθη, να χάσαμε το σημερινό (σ.σ. προχθεσινό) παιχνίδι».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X