Επιβεβαιώνουν οι Πολωνοί για Στεπίνσκι

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr σας αποκάλυψε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μάριους Στεπίνσκι, τον 21χρονο Πολωνό επιθετικό της Ρουχ Χορζόφ, που κάνει εντυπωσιακή σεζόν, μετρώντας 14 γκολ. Οι Πολωνοί έρχονται σήμερα να επιβεβαιώσουν το φλερτ της Ένωσης με τον ύψους 1.83 στράικερ, καθώς δημοσίευμα του «futbolnews.pl» αναφέρει πως η ΑΕΚ έχει «τσεκάρει» τον Στεπίνσκι και είναι μεταξύ των ομάδων που τον παρακολουθούν.

«Τον Στεπίνσκι τον έχουν παρακολουθήσει αρκετές ομάδες φέτος, καθώς έχει ήδη πετύχει 14 γκολ και βρίσκεται στην 3η θέση του πίνακα του σκόρερ στο πολωνικό πρωτάθλημα. Μεταξύ των ομάδων που τον έχουν παρακολουθήσει είναι και η ΑΕΚ, η οποία έχει το όνομα του 21χρονου επιθετικού στη λίστα της. Πάντως, εάν οι Έλληνες θέλουν να κερδίσουν τον Στεπίνσκι θα πρέπει να ξέρουν πως κοστίζει ακριβά, καθώς η Ρουχ τον κοστολογεί 2 εκατ. ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X