Κοσμά στο enwsi.gr: "Δεν αξίζαμε αυτή την πορεία"

Κοσμά στο enwsi.gr: "Δεν αξίζαμε αυτή την πορεία"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σοφία Κοσμά ήταν και φέτος μια από τις κορυφαίες αθλήτριες της ΑΕΚ και είδε την πορεία της να ανταμείβεται με τον τίτλο του MVP στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Η 23χρονη ακραία της ΑΕΚ μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για την χρονιά που ολοκληρώθηκε τονίζοντας πως η ομάδα δεν άξιζε αυτή την πορεία:

«Τελείωσε μια δύσκολη χρονιά για όλη την ομάδα. Σίγουρα η πορεία της δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε και αυτή που αξίζαμε και όλες ατομικά αλλά και ομαδικά. Παρόλα αυτά η έκβαση της ήταν θετική καθώς κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με αποτέλεσμα να νικήσουμε την ομάδα της Σαντορίνης τελειώνοντας έτσι με ένα γλυκό τρόπο την χρονιά» ανέφερε ενώ στάθηκε και στον τραυματισμό της Κατσαντώνη η οποία θα μείνει άλλους έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης: «Στενοχωρηθήκαμε όλες πάρα πολύ με την ατυχία της Ιωάννας η οποία τραυματίστηκε στην αρχή του παιχνιδιού αλλά στο τέλος όλες παίζαμε για εκείνη πιστεύω. Προσωπικά έκανα ένα καλό παιχνίδι και είμαι αρκετά χαρούμενη πρώτον διότι βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη και έπειτα για τον τίτλο της mvp καθώς είναι η πρώτη φορά που βγαίνω φέτος μετά από μια χρονιά την οποία απείχα λόγω τραυματισμού. Πιστεύω και ευελπιστώ ότι τα καλύτερα έρχονται.

Αναφορικά με το μέλλον της στην ΑΕΚ η 23χρονη ακραία σχολίασε: «Ακόμα δεν σκέφτομαι την επόμενη μέρα διότι προέχει η κούραση και η πνευματική και η σωματική. Μέχρι τον Ιούνιο ανήκω στην ΑΕΚ και δεν μπορώ και δεν θέλω να μιλήσω για πιο μετά είναι υπερβολικά νωρίς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X