Ουζουνίδης: «Θα αντιδράσει η ΑΕΚ»

Σάαφ και Ουζουνίδης στη θέση του Αναστασίου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης, αναφέρθηκε για την ΑΕΚ και το παιχνίδι της Κυριακής, σχολιάζοντας ότι περιμένει την αντίδραση της Ένωσης έπειτα από το άσχημο σερί και δήλωσε ότι ο Μπακασέτας είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Έλληνα τεχνικού στον σπορfm

Για εκείνους που υποστηρίζουν πως είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές αυτή τη στιγμή: «Εσείς θα κρίνετε, δεν μπορώ εγώ να πω κάτι. Το καλύτερο για έναν άνθρωπο είναι να μιλούν οι άλλοι άνθρωποι με καλά λόγια για εκείνον».

Για την παραμονή του στον Πανιώνιο:
«Από τη στιγμή που με ικανοποιεί η δουλειά μου, δεν έχω λόγο να σκεφτώ κάτι άλλο. Ξέρετε και εσείς πόσο σημαντικό είναι για έναν άνθρωπο να σηκώνεται και να πηγαίνει με κέφι στη δουλειά του. Ο Πανιώνιος δεν είναι μικρή ομάδα, είναι η πιο ιστορική ομάδα».

Για τις πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει μιλήσει με τον Αστέρα Τρίπολης:
«Αυτό δεν έχει καμία σημασία. Έχει γίνει μία συζήτηση, μέχρι εκεί…».

Για τις συζητήσεις που φέρεται να είχε με τον Παναθηναϊκό μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου: «Είχε γίνει μία συζήτηση. Δεν θέλω να μπούμε σε λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός έχει άλλον προπονητή πλέον… Άλλο η καριέρα που είχα σε μία ομάδα, ήταν πολύ καλά χρόνια εκείνα που ζήσαμε και πλέον έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Όταν είσαι προπονητής δεν μένει στο συναισθητικό, κοιτάς και άλλα πράγματα. Αφού με ευχαριστεί αυτό που ζω εδώ, δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξω».

Για την πορεία φέτος του Πανιωνίου:
«Ο πρώτος στόχος ήταν να τελειώσουμε με την παραμονή της ομάδας. Παρόλα αυτά, επειδή έχω διαβάσει αρκετά πράγματα, ήξερα την ομάδα από την περσινή χρονιά και ήθελα να έχουμε μία καλή σεζόν και να μην κινδυνεύσουμε όπως τα προηγούμενα χρόνια. Πολλοί ειπώθηκαν μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως εμένα μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση η ήττα (με σκορ 3-0). Είδα καλή αμυντική δημιουργία από την ομάδα, η επίθεση δεν είχε έρθει σε εμάς και είχαμε σταθεί καλά σε εκείνον τον αγώνα. Μετά το “διπλό” στον Ηρακλή, είπα πως ήταν το πιο καθοριστικό παιχνίδι για εμάς. Ο Παναθηναϊκός μας έδωσε τον αέρα του “εδώ είμαι”, όμως το παιχνίδι με τον Ηρακλή μας έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Για τη συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ:
«Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια, ή τη νέα χρονιά. Αν το ρόστερ διατηρηθεί ως έχει, μπορούμε να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο. Αν οι ανάγκες του συλλόγου είναι να πουληθούν κάποιοι παίκτες για να έχουμε πιο πολλά έσοδα, τα δεδομένα για την ομάδα θα αλλάξουν».

Για το ενδεχόμενο να μείνει και του χρόνου ο Τάσος Μπακασέτας στον Πανιώνιο:
«Γιατί όχι; Το συμβόλαιο του Τάσου τελειώνει τον Δεκέμβρη. Θα υπάρξουν συζητήσεις το επόμενο διάστημα για την ανανέωσή του. Είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα, αλλά δεν θα του έκανε κακό να μείνει στην ομάδα».

Για το γεγονός πως ο Έλληνας άσος έχει εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα «δεκάρια» του φετινού πρωταθλήματος: «Πρέπει σε κάθε παίκτη να αξιοποιείς τα προσόντα του. Έχει και τα δύο πόδια καλά, η διορατικότητά του, η δύναμη στις μονομαχίες, δεν είναι μεγάλο προσόν του η ταχύτητα. Έπρεπε να παίζει σε μία θέση που θα φανούν τα προσόντα του, και όχι τα μειονεκτήματά του».

Για τον Διούδη και τον Σιώπη που επίσης ξεχωρίζουν:
«Αφανής ήρωας λόγω ύψους (ο Σιώπης); Είχα πει πέρσι σε μία συνέντευξή του ο Πανιώνιος έχει μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, εκεί είναι η βάση της ομάδας και μετά είναι το ταλέντο του κάθε παιδιού. Μία καλή λειτουργία δίνει αυτοπεποίθηση σε όλη την ομάδα. Πέρσι είχαμε πολύ καλούς μεσοεπιθετικούς και δουλέψαμε πολύ στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Θεωρώ πως ο Διούδης, από τη μεριά του, θα μπορούσε να παίξει στην Εθνική ομάδα, θα ήταν καλό και για τον ίδιο να μείνει στην ομάδα για άλλον έναν χρόνο για να γεμίσει εμπειρία. Παρόλα αυτά και τα παιδιά να φύγουν, θα βρούμε τις λύσεις».

Για το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα:
«Δύσκολα είναι, ποιος λέει ότι είναι εύκολα. Είναι ευχή να δουλεύεις με νέα παιδιά και Ελληνόπουλα. Δυσκολίες υπήρχαν, όμως έχω βιώσει και εγώ τέτοιες καταστάσεις στην Ξάνθη με αρκετούς νεαρούς παίκτες όπως ο Λοντίγκιν, ο Γούτας, ο Βλαχοδήμος και άλλα παιδιά. Για εμένα ήταν πλεονέκτημα πως τα ήξερα τα παιδιά από την περσινή σεζόν, ήξερα τις αδυναμίες τους και δουλέψαμε πολύ σε αυτές. Όταν ένας παίκτης βελτιώνει τα δικά του χαρακτηριστικά, βελτιώνεται και συνολικά η ομάδα».

Για τις πωλήσεις του Μπουμάλ και του Χατζηισαΐα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, αντίστοιχα: «Τους είπα χθες… έπρεπε να φύγουν χθες. Είμαι στην ομάδα, ξέρω τα προβλήματά της και δεν γινόταν να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Ήταν σίγουρο πως θα έχουμε προβλήματα. Η αποχώρηση του Χατζηισαΐα μας δημιούργησε προβλήματα και στο ύψος, επειδή δεν έχουμε ψηλό παίκτη και δεχόμαστε πολλά γκολ στις στημένες φάσεις».

Για τον Βασίλη Γκαγκάτση που υποστηρίζει πως ο νεαρός Πατσατζόγλου θα είναι το επόμενο ταλέντο που θα βγάλει η ομάδα: «Είναι βιαστικός. Το ότι ο Βασίλης ξέρει ποδόσφαιρο δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Πρέπει να τα δούμε στα εύκολα και στα δύσκολα. Όταν μία ομάδα πάει καλά, έναν παίκτη τον παρασύρει το σύνολο. Πρέπει να τον ζήσεις στα δύσκολα».

Για το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας:
«Αν πρώτα ο Θεός πάρουμε την αδειοδότηση και παίξουμε, θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Θεωρώ πολύ καλά δουλεμένη ομάδα τον Πανιώνιο και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πλέι οφ. Σημασία έχουν και τα αποτελέσματα που θα έχουμε στα πρώτα παιχνίδια. Εκεί τότε θα ανέβουν οι φιλοδοξίες των νεαρών σε ηλικία παικτών μας».

Για τον επικείμενο αγώνα με την ΑΕΚ:
«Δεν έχω πει ποτέ στους παίκτες μου ότι πρέπει να κερδίσουν ένα παιχνίδι. Τους έχω ζητήσει αν δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να παλεύουν για αποδεικνύουν την αξία τους. Όσον αφορά την πορεία της ΑΕΚ, ξέρουμε πως οι ομάδες αυτές αντιδρούν. Είναι καλύτερο να βρίσκεις μία ομάδα χαλαρή και όχι σε μία τέτοια περίοδο».

Για τον κίνδυνο το ελληνικό ποδόσφαιρο να αποκλειστεί από τις διεθνείς διοργανώσεις:
«Δεν είναι μόνο οι ομάδες, είναι και οι υπάλληλοι, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές. Είναι όλοι οι άνθρωποι πίσω από τις ομάδες και όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Θα αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα για όλους τους ανθρώπους. Ελπίζω, έστω και την τελευταία στιγμή, να βρεθεί μία λύση. Μακάρι να λύσουν τα προβλήματα. Το θέμα είναι να πάρουμε εμείς τα μέτρα και να προχωρήσει η δουλειά.

Για τα χθεσινά παιχνίδια του Champions League:
«Δεν ήταν επηρεασμένη η Μπαρτσελόνα από την ήττα από τη Ρεάλ. Η Ατλέτικο ήταν πολύ καλή και δεν πιστεύω να έχανε αν συνέχιζε με έντεκα παίκτες. Είναι χαζό να συγκρίνουμε όμως το ελληνικό ποδόσφαιρο με το ευρωπαϊκό. Δεν είναι ίδια τα δεδομένα, επειδή ακούω διάφορα πράγματα Έχει πολλές πιθανότητες η Ατλέτικο, επειδή μπορεί να κάνει το 1-0. Περίμενα μεγαλύτερο σκορ στο Μπάγερν-Μπενφίκα, όμως η Μπενφίκα προσπάθησε για το καλύτερο. Παραμένει μεγάλο φαβορί η Μπάγερν».

Για τον Σιμεόνε και το σκληρό παιχνίδι της Ατλέτικο:
«Θα επιρρίψουμε ευθύνη στον Σιμεόνε επειδή έχει καταφέρει αυτά που κατάφερε. Που κατέκτησε το πρωτάθλημα, που έφτασε στον τελικό του Champions League. Έχει πετύχει σπουδαία πράγματα σε αυτή την ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X