Διαγωνισμός για τον κόσμο ενόψει Αρκαδικού

Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθειά της να ικανοποιεί τον κόσμο, όσον αφορά τις ανάγκες του εν ώρα αγώνα και στο πλαίσιο αυτό κληρώνει δύο θέσεις κοντά στο παρκέ, ενόψει του αγώνα με τον Αρκαδικό.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις δράσεις της με τον οπαδό της ΑΕΚ πρωταγωνιστή.

Στο πλαίσιο αυτό και η προσθήκη των “baseline court seats” (σ.σ. δύο θέσεις πλησίον του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ), για την αναμέτρηση με τον Αρκαδικό, το Σάββατο 09/04/2016 και ώρα 17:00.

Η ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία για άλλη μια φορά σε έναν τυχερό να κερδίσει μία διπλή πρόσκληση για τη “baseline court seat”, προκειμένου για την σαββατιάτικη αναμέτρηση. Οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώνουν συμμετοχή στη φόρμα του διαγωνισμού (Πατήστε εδώ), στην οποία και θα ενημερώνουν για τα παρακάτω δεδομένα (φύλο, ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο). Ο τυχερός θα αναδειχθεί με ηλεκτρονική κλήρωση. Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη (07/04) και ώρα 12:00.

H κλήρωση του διαγωνισμού για την ανάδειξη του νικητή, στην οποία θα συμμετέχουν όσοι έχουν κατοχυρωθεί στη βάση δεδομένων του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (07/04). Το όνομα του νικητή, που θα προκύψει από την κλήρωση κατά τα παραπάνω, θα ανακοινωθεί μέσω του aekbc.gr απ’ όπου άπαντες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το πληροφορούνται.

Ενημερώνουμε δε, ότι ταυτόχρονα με τον διαγωνισμό στο aekbc.gr θα διεξάγονται παράλληλα διαγωνισμοί σε ΜΜΕ, από τους οποίους θα αναδειχθούν από ένας νικητής ανά Μέσον.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X