Με απόφαση του Εφετείου Αθηνών, ο Θωμάς Μητρόπουλος υποχρεούται να καταβάλλει 930.000 ευρώ στη ΦΑΕ Αθηνών, τα οποία αρχικά τα διεκδικούσε η εφορία από τον προπονητή και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Στέλιο Πούλο, τον οποίο ο Θ. Μητρόπουλος είχε «βαφτίσει» εν αγνοία του πρόεδρο της ΠΑΕ Ηλυσιακός!

Παράλληλα, το πρώην αφεντικό του Αιγάλεω και του Ηλυσιακού, δικάζεται στις 30 Μαΐου στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για απάτη και πλαστογραφία σε βαθμό κακουργήματος, μετά από μηνύσεις των πρώην… προσωπικών του φίλων, Κώστα Αντιπαριώτη (πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ) και του Στέλιου Πούλου (προπονητή και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή).

Η υπόθεση –βάσει των παραπεμπτικών βουλευμάτων που έχουν εκδοθεί- έχει ως εξής:

Ο Θωμάς Μητρόπουλος είχε τοποθετήσει τους Αντιπαριώτη και Πούλο εν αγνοία τους(!) σε θέσεις προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ Ηλυσιακός! Και ενώ εκείνοι δεν γνώριζαν τι συμβαίνει, ο Μητρόπουλος φέρεται να έβαζε παντού τις… υπογραφές τους!

Αργότερα, (και ενώ εν τω μεταξύ ο Ηλυσιακός είχε ουσιαστικά διαλυθεί), άρχισε σιγά-σιγά να τους έρχεται μπουγιουρντί από την εφορία για χρέη της ΠΑΕ! Και επειδή στα χαρτιά έφεραν τον τίτλο του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου, τα χρέη αποδίδονταν σε εκείνους, αφού παντού υπήρχε η δική τους υπογραφή!

Το ποσό ήταν 930.000 ευρώ, το οποίο σύμφωνα με την απόφαση του Εφετείου Αθηνών που αποκαλύπτουμε σήμερα, αποδόθηκε τελικά στον Θωμά Μητρόπουλο και υποχρεούται να τα καταβάλει.

Για να υποβληθούν οι μηνύσεις, βέβαια, η εφορία είχε ήδη δεσμεύσει τους προσωπικούς λογαριασμούς των Αντιπαριώτη και Πούλου, καθώς και την περιουσία τους! Φυσικά, αφού είχαν ήδη μπλέξει και θα πήγαιναν κατηγορούμενοι, στράφηκαν στη συνέχεια εναντίον του Θωμά Μητρόπουλου.

Η συνέχεια, σε ποινικό επίπεδο πλέον, θα δοθεί στις 30 Μαΐου.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X