Βαρύ κλίμα και... δουλειά

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για πολλούς λόγους και ο Πογιέτ και οι παίκτες της ΑΕΚ ήθελαν να πάρουν τη νίκη στο χθεσινό παιχνίδι στην Καλλονή. Και ας ήταν δεδομένο πως δεν θα άλλαζε πολλά στην βαθμολογική τους κατάσταση. Ήθελαν και να δώσουν χαρά στον κόσμο που τους είχε ετοιμάσει ανεπανάληπτη υποδοχή αλλά και να βγάλουν την αντίδραση μετά και την ήττα στο Αγρίνιο. Όμως τελικά δεν κατάφεραν τίποτα από τα δυο. Και το κλίμα ήταν βαρύ. Για πρώτη φορά τόσο βαρύ, μετά από πολύ καιρό. Σκυμμένα πρόσωπα, βυθισμένα σε σκέψεις. Αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις, σε σκέψεις δουλειάς για το τι πρέπει να γίνει, για να ξαναγίνει η ΑΕΚ, η ομάδα του Γενάρη. “Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά στα πλέι οφ” είπε ο Γκας Πογιέτ. “Όλα είναι ζήτημα δουλειάς” είπε ο Ντιέγκο Μπουονανότε.

Ένα από τα ζητήματα που θα πρέπει να λυθεί, είναι πως οι ίδιες και… χειρότερες διαπιστώσεις είχαν γίνει και μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό. Για “μάθημα που λειτουργήσει ευεργετικά” είχε μιλήσει τότε ο Πογιέτ. Αλλά ακολούθησε η εμφάνιση στη Μυτιλήνη. Το γεγονός πως ο Ουρουγουανός αναφέρθηκε σε δουλειά στο πνεύμα και το σώμα, σημαίνει πως υπάρχει ζήτημα ψυχολογίας και κούρασης. Υπάρχει μια περίπλοκη κατάσταση, που ο Πογιέτ καλείται να αναστρέψει μέχρι και τα πλέι οφ. Αναλογιζόμενος φυσικά και τις δικές του ευθύνες γι αυτή την κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X