«Δεν έχω αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τη σταδιοδρομία του μίλησε σε Μέσο της Κολομβίας, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Φαμπιάν Βάργκας, ο οποίος τόνισε πως δεν έχει αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση μετά την αποχώρησή του από την κολομβιανή Μιγιονάριος.
«Όταν έληξε το συμβόλαιό μου με την Μιγιονάριος κάλεσα ορισμένα στελέχη από την Αμερική, ώστε να μάθουν πως επιθυμώ να επιστρέψω στην δράση. Στη συνέχεια μίλησα με τον προπονητή, διότι πολλές ομάδες από την Αργεντινή μου τηλεφώνησαν, ωστόσο ξόδεψα τον χρόνο μου και είδα ότι δεν κινείται τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο 35χρονος μέσος από την Κολομβία, που φόρεσε την φανέλα τη «Ένωσης» τη σεζόν 2011-2012.
Μεταξύ άλλων ο Βάργκας, που στο παρελθόν έχει περάσει από Αμέρικα ντε Κάλι, Μπόκα Τζούνιορς, Ιντερνασιονάλ, Αλμερία, Ιντεπεντιέντε και Μπαρτσελόνα (Εκουαδόρ), μίλησε για τον τίτλο του με την Κολομβία U-20 στο Τουρνουά Τουλόν το 1999, ενώ αναφερόμενος στους οπαδούς της Κολομβίας είπε: «Όταν έφυγα από την Κολομβία, οι άνθρωποι ήταν αληθινοί οπαδοί, που στήριζαν την ομάδα τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X