Mπουονανότε: « Είμαι ευτυχισμένος εδώ, εντυπωσιακοί οι οπαδοί της ΑΕΚ»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε σε συνέντευξη του στην Marca δήλωσε ότι είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, αναφέρθηκε στις ομοιότητες της Ελλάδας με την Αργεντινή και κατέληξε λέγοντας ότι, θα ήθελε να επιστρέψει στην Ισπανία.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αργεντίνου

«Είναι πολύ καλά, αλήθεια! Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι εντυπωσιακοί. Έπρεπε να βρούμε ένα μέρος όπου θα μπορούσα να είμαι ευτυχισμένος και να είμαι εδώ. Στην Ελλάδα ζουν το ποδόσφαιρο με πολύ πάθος. Παρόμοιο με την Αργεντινή, άρα δεν εκπλήσσομαι. Έχουν υπάρξει προβλήματα σε αγώνες, αλλά ποτέ προσωπικά για μένα»

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Ισπανία:
«Σίγουρα, είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Για το στυλ μου, η ομάδα που θα μου ταίριαζε είναι η Θέλτα. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που δουλεύει ο προπονητής τους και φυσικά η ποιότητα που έχουν οι παίκτες, όπως οι Νολίτο και Ορεγιάνα». 

Για τον προπονητή της Θέλτα, Εδουάρδο Μπερίσο:
«Μου αρέσει το στυλ του παιχνιδιού του και το τι προσφέρει στους παίκτες του. Λειτουργεί με εξαιρετικό τρόπο. Θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί του σε μια ομάδα όπως η Θέλτα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X