Προβληματίζεται και ψάχνεται ο Πογιέτ

Εικόνες από το Ηρακλής - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Γκας Πογιέτ να απέφυγε και να σηκώσει τους τόνους για το στραβοπάτημα της Μυτιλήνης και να κάνει παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του για την κακή αγωνιστική εικόνα. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως ο Ουρουγουανός δεν είναι βαθιά προβληματισμένος απ’ όσα είδε στο ματς με την Καλλονή. Και μάλιστα αυτό που εντείνει τον προβληματισμό του Πογιέτ, ήταν πως αυτή η κακή εικόνα, ήρθε αμέσως μετά από το γερό μάθημα που πήρε η ΑΕΚ με την ήττα στο Αγρίνιο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ξέρει πως πρέπει να βρει λύσεις και για βελτιωθεί η ανάπτυξη του παιχνιδιού και για να δουλέψει καλύτερα η επίθεση της ομάδας. Και γι αυτό “ψάχνεται”. Με τα πλέι οφ να απέχουν πλέον περίπου έναν μήνα, ο Πογιέτ ξέρει πως ακόμα και να αρχίσει να δουλεύει ένα άλλο σχήμα, οι παίκτες του δεν προλαβαίνουν να το εμπεδώσουν και να το βγάλουν μέσα στο γήπεδο στα κρίσιμα ματς. Επομένως το πιο πιθανό είναι πως δεν θα αλλάξει την γνωστή αγωνιστική συνταγή. Όμως στα δυο ματς που απομένουν μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου, ο Πογιέτ είναι πιθανό να ψαχτεί ακόμα και με το σχήμα. Αφενός για να αλλάξει την εικόνα, αφετέρου για να αποκτήσει εναλλακτικές ενόψει πλέι οφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X