«Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη τύχη...»

«Ποιος να τολμήσει να διαμαρτυρηθεί; Θα το παίρνουμε και στις... μάντρες!»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προσπάθησε πολύ μέχρι τα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, γύρισε ένα παιχνίδι που έδειχνε να μην… γυρίζει, όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή της, γνωρίζοντας την ήττα με 78-71.

Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο αποτελεί και το μεγαλύτερο… κέρδος για την Ένωση ενόψει συνέχειας. Στη μεγάλη προσπάθεια του δευτέρου μέρους ο Γιάννης Καλαμπόκης ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Ο Έλληνας γκαρντ έδειξε την ποιότητά του και με τους 9 πόντους που πέτυχε έδωσε λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Μιλώντας στο enwsi.gr μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως η Βασίλισσα θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι καλύτερο, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την post season του πρωταθλήματος.

Πρώτα απ’ όλα αναφέρθηκε στο παιχνίδι. Εκεί όπου η ΑΕΚ με την εικόνα της στο δεύτερο μέρος, θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι παραπάνω. «Νομίζω το πρώτο μέρος δεν μας αντιπροσωπεύει. Δεν είναι αυτή η εικόνα μας. Κάναμε πολλά λάθη, κάποια εξ αυτών αβίαστα και δεν μας επέτρεψαν να βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Στην άμυνα, στο 5 εναντίον 5 ήμασταν πολύ καλοί, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις που από λάθη δεχτήκαμε αιφνιδιασμούς και επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να σκοράρει 41 πόντους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ συνεπής στο επιθετικό ριμπάουντ, βρήκαμε αυτοπεποίθηση από κάποια σουτ, αν και η μπάλα σε κάποιες περιπτώσεις δεν μας έκανε το χατίρι. Φέτος, άλλωστε, δεν πρέπει να περιμένουμε και πολλά από την τύχη. Στις λεπτομέρειες κρίνεται η διαφορά. Μια κακή απόφαση, ένα κακό σφύριγμα παίζουν ρόλο. Οπότε, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη τύχη. Η διαφορά αδικεί την εικόνα μας».

Η εικόνα του δευτέρου μέρους «γεννά» προσδοκίες για κάτι καλό ενόψει των play off, κάτι το οποίο συμμερίζεται και ο βετεράνος άσος. «Κι όσοι είναι στην ομάδα θεωρούν ότι αυτή είναι η ρεαλιστική εικόνα μας. Αυτή θέλουμε να έχουμε κάθε φορά.  Μας στοίχισαν τα 21 λάθη. Αυτή είναι η πραγματική μας εικόνα. Εάν είχαμε κάποια ελεύθερα εύστοχα σουτ και εάν αποφεύγαμε κάποια λάθη και κάποιες καταστάσεις ένας εναντίον ενός, ίσως να ήταν αλλιώς το αποτέλεσμα. Αυτό το ημίχρονο πρέπει να το έχουμε σαν βάση.

Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε για να κλείσουμε με καλό τρόπο την κανονική περίοδο και να αφοσιωθούμε στα Play off, για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Όλοι συμφωνούν πως όλοι πρέπει να πάρουμε το μάξιμουμ!».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X