Όλα δείχνουν... Eurocup

Photo Credits: INTIME

Οι μέρες περνούν και οριστική απόφαση για την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ΑΕΚ τη νέα σεζόν δεν υπάρχει. Ακόμα τουλάχιστον, καθώς εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να βγει κάτι το οριστικό από πλευράς Ένωσης. Ή μήπως, τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς;

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν κάνει πολλές και διαρκής συζητήσεις με ανθρώπους τόσο από την Ευρωλίγκα, όσο και από την FIBA. Το δίλημμα εξάλλου, είναι ξεκάθαρο: Eurocup ή Champions League.

Σκοπός της όλης καθυστέρησης είναι η απόφαση. Αυτή θα αφορά το καλύτερο δυνατό για το μέλλον της Ένωσης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επιθυμία όλων στην ομάδα είναι η ΑΕΚ να τεθεί αντιμέτωπη με τους καλύτερους, να κοντράρει τους κορυφαίους οργανισμούς της Ευρώπης και -γιατί όχι;- να τους κερδίσει.

Και σε αυτό παίζουν ρόλο και οι εξελίξεις ανά την Ευρώπη. Οι ισπανικές ομάδες με ανακοίνωσή τους επέλεξαν να βρίσκονται υπό την σκέπη της Ευρωλίγκα. Η Βαλένθια, η Μάλαγα, η Γκραν Κανάρια, θα αγωνίζονται στο Eurocup. Και αυτό είναι κάτι που αναμένεται να παίξει τον ρόλο του στην τελική απόφαση της ομάδας.

Βλέποντας, λοιπόν, η Ένωση την πλειοψηφία των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης να διαλέγουν Ευρωλίγκα και Eurocup, αναμένεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Τζόρντι Μπερτομέου και να υπογράψει με την διοργάνωση από την Βαρκελώνη για τα επόμενα τρία χρόνια. Να αποδεχτεί πλήρως την πρόταση που της κατατέθηκε.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X